Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Motocyklové kalhoty W-TEC Anubis NEW

Unisex cestovní a enduro motocyklové kalhoty, vnitřní klimatická membrána Reissa, ochranné zóny, větrací otvory, reflexní prvky. více


Barva:  černá

Velikost:  6XL

1 990 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Moto kalhoty W-TEC Anubis NEW jsou moderní unisex motocyklové kalhoty s bezpečnostními zónami a uzavíratelným větracím systémem AIR SYSTEM. Kalhoty jsou vyrobeny z lehkého, vysoce odolného materiálu. Vnější část kalhot je vyrobena z voděodolného a neprofoukavého materiálů MAXDURA + 1000-D strong MATT. Vnitřní část kalhot je vybavena prodyšnou síťovinou a speciální klimatickou membránou REISSA.

Exponovaná místa kalhot W-TEC Anubis NEW jsou pokryta Hi-Tech tkaninou TAFETA s vysokou odolností proti oděru. Patentované reflexní pásky Visionight zvyšují viditelnost ve tmě a maximalizují tak pasivní bezpečnost jezdce. Kritická místa kalhot W-TEC Anubis NEW jsou pak vybavena polymerovými vložkami. Možnost praní vnitřní části zajišťuje komfortní odnímatelná a pratelná termovložka.

Všechny zipy kalhot jsou voděodolné a neprofoukavé. Kalhoty lze navíc snadno spojit s bundou pomocí vnitřních zipů YKK. Kalhoty W-TEC Anubis NEW jsou vhodné pro enduro i cestovní moto.
 


Technický popis:

  • unisex motocyklové kalhoty vhodné pro enduro a cestovní moto
  • vnější lehký, odolný, voděvzdorný a větruvzdorný materiál MAXDURA + 1000-D strong MATT
  • vnitřní klimatická membrána REISSA
  • uzavíratelný větrací systém AIR SYSTEM
  • exponovaná místa potažena Hi-Tech tkaninou TAFETA (špicková technická tkanina s extrémní pevností a odolností vůči vodě a oděru) 
  • patentované reflexní pásky DYNATEC zvyšující viditelnost ve tmě
  • kritická místa jsou vybavena polymerovými vložkami 
  • odepínatelná a pratelná vnitřní termovložka 
  • nepromokavé zipy s ochranou proti profouknutí
  • patentované YKK zipy a vnitřní zip YKK pro jednoduché spojení bundy s kalhotami (kombinéza)
  • vnitřní prodyšné lemování síťovinou mesh
  • stahování v pase
  • materiál: polyester a Visionight reflexní materiál

Velikostní tabulka (rozměry kalhot):

Velikost Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Celková délka (cm) Délka od rozkroku (cm)
S 88 106 108 78
M 91 109 109 79
L 94 112 110 80
XL 97 115 111 81
XXL 100 118 112 82
3XL 103 121 113 83
4XL 106 124 114 84
5XL 110 128 115 85
6XL 116 128 115 85


Jak měřit: Jedná se o vnější rozměry oblečení při mírném natažení. Nejedná se o míry těla. Rozměry tedy v nejoptimálnějším případě porovnávejte se svým původním oblečením, které vám dobře sedí. U oblečení s vnitřními vrstvami zohledněte jejich přítomnost.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

5

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 14. 7. 2018

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Používáno na malém skútru (50km/h) - vyjmuty vložky v kolenou a na stehnech. Zatím používáno bez tepelné vložky a bez problémů v rozsahu teplot +7 až 22°C. Celkově spokojenost, odpovídala i velikost dle údajů na stránkách obchodu.

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!