Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Plastové míče Yonex Mavis 2000

Plastové badmintonové míče Yonex Mavis 2000 pro tréninkové i turnajové použití, 6 kusů. více


Barva: 

Zvolte variantu produktu

349 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Badmintonové míče Yonex Mavis 2000 jsou univezální míče vhodné jak pro běžné trénování, tak pro použití na amatérských turnajích. Jsou vyrobeny z kvalitního plastu s prodlouženou životností. Míče se dodávají ve třech rychlostech: zelené – pomalé pro haly s vyšší teplotou vzduchu, modré se střední rychlostí pro běžnou teplotu v hale a červené pro haly s nižší teplotou vzduch (méně než 14 °C) . Díky kvalitním letovým vlastnostem se míče Yonex Mavis 2000 staly vyhledávanými badmintonovými míči.


Technický popis:

  • míče z kvalitního plastu se zvýšenou odolností
  • perfektní letové vlastnosti
  • balení: 6 kusů
  • rychlosti: zelená = pomalé, modrá = střední, červená = rychlé
  • vhodné pro trénink a amatérské turnaje

 
Hlídání ceny produktu