Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Fitness schody TechnoGym Excite Climb Advanced LED

Propracovaný profi trenažér, příjemné uživatelské rozhraní, samomazný systém, robustní konstrukce, nadčasový design. více


236 990 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Montáže strojů jsou rozděleny do tří skupin podle časové a technické náročnosti. V případě objednání montáže se s Vámi automaticky spojí telefonicky jeden z našich kvalifikovaných techniků a po dohodě provede montáž. Levnější stroje většinou zvládnete smontovat svépomocí, ale pokud si přeci jen nevěříte nebo se tím nechcete zabývat, můžete si objednat placenou montáž naším odborným technikem.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Fitness schody TechnoGym Excite Climb Advanced LED pomáhají sportovcům překonávat sami sebe až za hranice očekávání. Nastartujte svalovou aktivaci pro maximální spalování kalorií a formování svalů prostřednictvím unikátních cviků. Fitness schody TechnoGym byly navrženy tak, aby poskytly nejširší prostor pro cvičení na co nejmenší ploše. Využitá plocha stroje je tak 1 m2 . Díky tomu se vejde do prostoru více trenažéru či jiného posilovacího fitness vybavení naráz. Nerezové panty, samomazný řetěz, odolnost proti potu a vodící tyče ze slitiny titanu (tak pevné, že se používají i na výrobu buldozerů) zabraňují korozi a díky nim nevzniká potřeba nadměrné údržby. Jednoduchý, avšak elegantní funkční design usnadňuje technické kontroly a čištění jak stroje, tak i podlahy.

Fitness schody TechnoGym Excite Climb Advanced LED disponují perfektním podsvíceným displejem, který je velice dobře čitelný i při nižším osvětlení. Spolu s propracovaným počítačem tak tvoří skvělou kombinaci, která je uživatelský příjemná a zároveň poskytuje maximum možností. Programová výbava je více než dostatečná - celkem 13 programů, mezi nimi je rychlý start, cílové programy (čas, vzdálenost, kalorie), cvičení dle tepové frekvence (CPR), 6 profilových programů, cvičení dle tréninkových zón a program zaměřený na redukci hmotnosti. Samozřejmostí trenažéru je držák na lahev a transportní kolečka. Trenažér disponuje rovněž postranními madly po celé délce, které lze využít jako pomocné opěrky nebo je zařadit do tréninku. Díky těmto vlastnostem jsou fitness schody TechnoGym Climb Advanced LED skvělým strojem nejen do každé profi posilovny, ale všude tam, kde je vyžadována maximální kvalita a nejvyšší komfort.


Klíčové vlastnosti:

  • propracovaný profi trenažer
  • minimální nutnost údržby
  • samomazný řetěz
  • vysoká robustnost
  • přehledný LED displej
  • praktická postranní madla
  • atraktivní nadčasový design
  • transportní kolečka a držák na lahev
  • CPR program (obdoba HRC): stroj zvyšuje nebo snižuje zátěž tak, aby uživatel byl neustále v optimální zóně tepové frekvence
  • 13 programů - rychlý start, 3 cílové programy, dle tepové frekvence, 6 profilových programů, tréninkové zóny, redukce hmotnosti

Technický popis:

Nosnost 180 kg
Minimální počet schodů 3
Počet stupňů zátěže 30
Rychlost 24 - 165 schodů za minutu
Držák na lahev ano
Výška schodů 206 mm
Hloubka schodů 281 mm
Šířka schodů 470 mm
Rozměry v189 cm x š77 cm x d130 cm
Hmotnost 190 kg
Napájení 220V, 230V

 

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!