Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Sluneční brýle Bollé 527

Unisex módní sluneční brýle, odolná polykarbonátová skla, výborná ochrana vůči UV záření, hydrofobní, oleofobní a anti-fog úprava. více


2 799 Kč

s DPH

nebo 4 x 699 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Sluneční brýle Bollé 527 jsou stylové brýle vhodné pro každodenní běžné nošení. O běžné brýle se ale rozhodně nejedná. Speciálně vyvinutá polykarbonátová skla jsou vysoce odolná, poskytují vysokou optickou kvalitu a výborně ochrání Váš zrak před UVA i UVB zářením. Jsou ošetřena vůči zamlžování, usazování nečistot i kapek vody či potu. Perfektně tak uvidíte za všech okolností. Čočky s filtrem 3. kategorie navíc blokují více než 90 % modrého světla. Nošení brýlí je díky jejich nízké hmotnosti a skvělému tvarování velmi pohodlné i při celodenním nošení. Sluneční brýle Bollé 527 ocení každý. Milovníci a milovnice módy i pohodlí.

Použité technologie:

b-20.3 – polykarbonátové zorníky z těch nejkvalitnějších materiálů, jsou 20x odolnější než sklo při zachování velmi nízké hmotnosti.

Hydrofobní a oleofobní úprava – nedochází k usazování potu či vodních kapek, nečistoty a jejich rozmazávání je prakticky eliminováno.

Anti-fog úprava – zamezuje mlžení skel za všech okolností a zachovává tak skvělou viditelnost.


Francouzská značka Bollé má v oblasti výroby brýlí mnohaletou tradici. Od ochranných brýlí se dostala k těm sportovním a vypracovala se ve svém oboru do pozice jednoho ze světových lídrů. Značka si za svůj cíl klade vložit do každého páru brýlí maximální úsilí a dosáhnout dokonalosti. A to se jí v mnoha ohledech daří znamenitě. Sportovní a sluneční brýle značky Bollé jsou precizně zpracované, velmi komfortní a poskytují skvělou ochranu očí. To vše díky soustavnému vývoji a použití těch nejlepších materiálů a nejnovějších technologií. S brýlemi značky Bollé chybu neuděláte.


Kategorie slunečních brýlí dle slunečního filtru:

Kategorie 0 – transparentní (průhledné) čočky vhodné pouze jako ochrana před větrem, prachem a nečistotami, ne však před sluncem
Kategorie 1 – lehce zabarvené čočky vhodné pro méně slunečné či oblačné podmínky, rozjasňují a zlepšují viditelnost
Kategorie 2 – tmavší čočky pro slunečné jarní či podzimní dny, vhodné pro řízení nebo jako módní doplněk
Kategorie 3 – nejčastější kategorie slunečních brýlí, vhodné pro slunečné letní dny, méně vhodné za šera nebo horších světelných podmínek
Kategorie 4 – filtr pro extrémní světelné podmínky, kde je slunce nejen velmi silné, ale zároveň se odráží od sněhu, písku či jiného povrchu


Technický popis:

  • kvalitní sluneční brýle
  • 100% ochrana vůči UVA a UVB záření
  • lehké a velmi odolné polykarbonátové zorníky
  • vysoká optická kvalita
  • hydrofobní a oleofobní úprava
  • ošetřené vůči zamlžování
  • nízká hmotnost
  • módní design
  • vhodné pro běžné nošení
  • vhodné pro muže i ženy
  • materiál zorníků: polykarbonát
  • kategorie: 3


Video


Parametry

Materiál Polykarbonát
Barva modro-fialová
Skla Barevná
Polarizační ne
Fotochromatické ne
Kategorie filtru 3
Pouzdro látkové ne
Pouzdro pevné ano
Pogumované stranice ne
Vyměnitelná skla ne
Čirá náhradní skla ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!