Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Cyklistické brýle Bollé 6th Sense Black

Sportovní brýle s fotochromatickými skly, velmi nízká hmotnost, vynikající ochrana zraku, široké zorné pole a výborná optická kvalita, oleofobní, hydrofobní a anti-fog úprava. více


4 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 1 247 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Cyklistické brýle Bollé 6th Sense Black patří k tomu nejlepšímu, co tato špičková značka může nabídnout. Jsou vhodné jak pro cyklistiku, tak pro pomalejší sporty jako je běh či bruslení. Jednou z hlavních předností těchto brýlí jsou fotochromatická skla, která se sama zatemňují podle aktuálních světelných podmínek a oceníte je zejména při změnách počasí nebo při častých přechodech mezi světlem a stínem. Zorníky z extrémně lehkého Trivexu poskytují 100% ochranu vůči UVA a UVB záření, jsou vysoce odolné vůči nárazům a poškrábání a zajišťují dokonalou optickou kvalitu. Rám brýlí je vyroben z nejkvalitnějšího nylonu B88, který je velmi flexibilní, ale zachovává si svou pevnost. Poškození brýlí se tak nemusíte obávat. Odnímatelné postranní krytky zamezují vniku slunečního záření a větru z boku. Součástí balení je pevné pouzdro pro bezpečné přenášení brýlí. Cyklistické brýle Bollé 6th Sense Black využívají i ti nejznámější světoví sportovci. Dopřejte si i Vy to nejlepší.


Použité technologie:

b-max – zaručuje maximálně široké zorné pole, a to jak horizontálně, tak vertikálně. Díky této technologii Vám nic neunikne.

b-clear – skla z Trivexu pro dokonalou optickou kvalitu a ochranu oka díky netříštivému materiálu.

Fotochromatická skla – sama přizpůsobují své zatmavení okolnímu prostředí a jsou tak vhodná pro větší množství podmínek či při častém přejíždění mezi sluncem a stínem.

Nastavitelný nosník a stranice – přizpůsobte si brýle dokonale svým potřebám pro maximální pohodlí i při celodenním nošení a dokonalé zajištění na obličeji.

Hydrofobní a oleofobní úprava – nedochází k usazování potu či vodních kapek, nečistoty a jejich rozmazávání je prakticky eliminováno.

Anti-fog úprava – zamezuje mlžení skel za všech okolností a zachovává tak skvělou viditelnost.


Francouzská značka Bollé má v oblasti výroby brýlí mnohaletou tradici. Od ochranných brýlí se dostala k těm sportovním a vypracovala se ve svém oboru do pozice jednoho ze světových lídrů. Značka si za svůj cíl klade vložit do každého páru brýlí maximální úsilí a dosáhnout dokonalosti. A to se jí v mnoha ohledech daří znamenitě. Sportovní a sluneční brýle značky Bollé jsou precizně zpracované, velmi komfortní a poskytují skvělou ochranu očí. To vše díky soustavnému vývoji a použití těch nejlepších materiálů a nejnovějších technologií. S brýlemi značky Bollé chybu neuděláte.


Kategorie slunečních brýlí dle slunečního filtru:

Kategorie 0 – transparentní (průhledné) čočky vhodné pouze jako ochrana před větrem, prachem a nečistotami, ne však před sluncem
Kategorie 1 – lehce zabarvené čočky vhodné pro méně slunečné či oblačné podmínky, rozjasňují a zlepšují viditelnost
Kategorie 2 – tmavší čočky pro slunečné jarní či podzimní dny, vhodné pro řízení nebo jako módní doplněk
Kategorie 3 – nejčastější kategorie slunečních brýlí, vhodné pro slunečné letní dny, méně vhodné za šera nebo horších světelných podmínek
Kategorie 4 – filtr pro extrémní světelné podmínky, kde je slunce nejen velmi silné, ale zároveň se odráží od sněhu, písku či jiného povrchu


Technický popis:

  • extrémně lehké sportovní brýle
  • fotochromatická skla
  • 100% ochrana vůči UVA a UVB záření
  • velmi odolné zorníky z Trivexu s vysokou optickou kvalitou
  • flexibilní a odolný nylonový rám
  • odnímatelné postranní krytky
  • anti scratch úprava proti poškrábání
  • hydrofobní a oleofobní úprava
  • tvarovatelné koncovky nožiček
  • tvarovatelný gumový nosník
  • vhodné pro cyklistiku, běh, bruslení i další sporty
  • materiál: nylon B88
  • materiál zorníků: Trivex
  • kategorie: 2, 3


Video


Parametry

Materiál Nylon B88, Trivex
Barva černá
Skla Barevná
Polarizační ne
Fotochromatické ano
Pouzdro látkové ne
Pouzdro pevné ano
Pogumované stranice ano
Vyměnitelná skla ano
Čirá náhradní skla ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!