Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Downhill přilba W-TEC FS-605 Allride - Cartoon

Certifikace dle normy EN 1078:2012, odnímatelný kšilt, aerodynamický tvar, bohatá ventilace, atraktivní barevné motivy, široká škála použití. více


Barva:  Cartoon

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

2 090 Kč

s DPH

nebo 4 x 522 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Downhill přilba W-TEC FS-605 Allride je moderní, bezpečná a přitom i velmi lehká helma vhodná pro širokou škálu použití. Je totiž určená jak pro adrenalinovou cyklistiku, downhill, freestyle a čtyřkolky, nicméně je ji možno použít i na lyže nebo snowboard. Tuto přilbu lze také v neposlední řadě použít pro běžný tréninkový a hobby motokros, na motokrosové závody ovšem nemá certifikaci. Vysokou odolnost při případném pádu či nárazu zajišťuje skořepina z materiálu ABS. 

Výhodou přilby krom nízké hmotnosti je její příjemné polstrování s vyjímatelnými a pratelnými lícnicemi. Perfektně se tak přizpůsobí tvaru obličeje. Cirkulaci vzduchu obstarává 13 rovnoměrně rozmístěných větracích otvorů a ventilace brady, které dohromady zaručují maximální pohodlí i při delším nošení. Díky tomu se pak jezdec může lépe soustředit na samotnou jízdu i v náročnějších podmínkách. Potěší i jednoduché a rychlé zapínání se snadnou možností úpravy jeho dotažení. Aerodynamický tvar helmy doplňuje odnímatelný kšilt, který tak umožňuje si přilbu upravit dle požadavků. Nejen proto je downhill přilba W-TEC FS-605 Allride oblíbeným bezpečnostním vybavením pro velké spektrum sportů.


Technický popis:

  • aerodynamický tvar 
  • odnímatelné a pratelné lícní polstrování
  • 13 ventilačních otvorů
  • ventilace bradové části
  • atraktivní barevné motivy
  • odnímatelný kšilt v designu přilby
  • materiál: ABS 
  • hmotnost: 940-960 g (dle velikosti)
  • přepravní vak součástí balení
  • certifikovaná bikeová přilba s použitím primárně pro cyklisty (EN 1078:2012), vhodná pro downhill a enduro ježdění
  • vhodná i na motokros, čtyřkolky a offroad (nikoliv na oficiální závody, nedisponuje nutnou homologací)
  • díky příznivé hmotnosti možno použít i na lyže a snowboard (bez homologace)


 

Recenze

Hodnocení: 4.9

98%

zákazníků doporučuje

19

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 11. 12. 2022

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Lehká a dobře padne.


Parametry

Technologie výroby In-Mold
Regulace velikosti ne
Hledí ne
Hmotnost 940 g
Sluneční clona ne
Ventilace ano
Vyjímatelné polstrování ano
Materiál skořepiny ABS (Akrylonitril-Butadien-Styren)
Příprava pro interkom ne
Prostor pro dioptrické brýle ne
Homologace ECE ne

Alternativy

Hlídání ceny produktu