Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Recumbent TechnoGym Excite Recline Advanced LED

Profesionální kardio stroj pro uživatele se sníženou pohyblivostí, nastavitelná poloha sedla, praktická madla k přidržení, nastavitelná opěrka zad, ergonomické polstrování. více


119 990 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Montáže strojů jsou rozděleny do tří skupin podle časové a technické náročnosti. V případě objednání montáže se s Vámi automaticky spojí telefonicky jeden z našich kvalifikovaných techniků a po dohodě provede montáž. Levnější stroje většinou zvládnete smontovat svépomocí, ale pokud si přeci jen nevěříte nebo se tím nechcete zabývat, můžete si objednat placenou montáž naším odborným technikem.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Recumbent TechnoGym Excite Recline Advanced LED je profesionální kardio stroj, který vám umožní ideálně si procvičit tělo v pohodlné poloze v záklonu. Díky velkému prostoru mezi sedlem a pedály se na recumbent velmi snadno nastupuje, obzvláště uživatelům s omezenou pohyblivostí nebo nadváhou. Při nástupu na stroj je nutné překročit pouze 6,5 cm rámové trubky. V případě potřeby je při usedání nebo vstávání možné přidržet se úchytu pod displejem nebo madel vedle sedla. Jakmile se usadíte, je jednoduché najít polohu, která vám bude vyhovovat. Zádovou opěrku lze nastavit do 4 různých poloh a přizpůsobit si tak tréninkový posed svým požadavkům. Sedlo a opěrka jsou doplněny polstrováním ze speciálně vyvinutého materiálu. Široké pedály s nastavitelnými popruhy poskytují uživateli potřebnou stabilitu. Pedály lze také natočit o 10 stupňů směrem k zemi, aby do nich šla lépe vsunout chodidla.

Recumbent TechnoGym Excite Recline Advanced LED se pyšní kvalitním LED displejem, na kterém lze navolit libovolné parametry vašeho tréninku. Pro rychlé nastavení zátěže přímo v průběhu cvičení jsou zde tlačítka přímo v madlech vedle sedla. V madlech jsou dále integrovány senzory pro snímání tepové frekvence. Stroj je samozřejmě také vybaven přijímačem hrudního pásu. Recumbent se vyznačuje množstvím funkcí, včetně 6 přednastavených programů, 9 uživatelských programů, nebo CPR funkce, kdy stroj automaticky reguluje nastavení zátěže tak, aby udržel tepovou frekvenci uživatele v předem nastavené zóně. S 25 stupni zátěže, nastavitelnou polohou sedla, bezpečně zajištěnými pedály a nastavitelnou opěrou zad si může dopřát pohodlný kardio trénink opravdu každý.
 

Klíčové vlastnosti:

  • ideální konstrukce pro uživatele se sníženou pohyblivostí nebo nadváhou
  • cvičení šetrné na klouby a záda
  • nastavitelná poloha sedla
  • 4 nastavitelné pozice opěry zad
  • široké pedály s utahovacím páskem
  • madla s integrovanými senzory tepu a tlačítky pro rychlou úpravu zátěže
  • kvalitní ergonomické polstrování
  • držák na lahev
  • LED displej zobrazuje: čas, kalorie, vzdálenost, stupeň zátěže, tep, rychlost, grafické znázornění profilu, otáčky za minutu, watty
  • 23 funkcí: rychlý start, nastavení cílové hodnoty (čas, vzdálenost, kalorie), CPR (HRC funkce), 6 přednastavených programů, 9 uživatelských programů, nastavitelný program, tréninková zóna, program na hubnutí

Technický popis:

hmotnost zátěžového kola neuvedeno
ovládání zátěže elektronické
počet stupňů zátěže 25
brzdný systém elektromagnetický
volnoběh ano
celkový počet programů 23
přednastavené programy 6
uživatelské programy 9
HRC program ano
WATT program ne
manuální program ano
snímače tepové frekvence ano
držák na lahev ano
stojan na tablet ne
transportní kolečka ne
systém vyrovnání nerovností ano
přijímač hrudního pásu ano
hrudní pás součástí balení ne
audio vstup ne
sklápěcí konstrukce ne
celkové rozměry stroje d160 x š60 x v129,4 cm
maximální nosnost 220 kg
maximální výška cvičence neomezeno
hmotnost 81 kg
zdroj napájení 220 V, 230 V
kategorie neuvedeno
použití komerční

 

Parametry

Hrudní pás součástí balení ne
Ovládání zátěže Elektronické
Maximální nosnost (kg) 220 kg
Brzdný systém Elektro-magnetický EMS
Ergometr ano
Počet programů 23
Snímače frekvence tepu v rukojetích ano
Počet stupňů zátěže 25
Systém vyrovnání nerovností podlahy ano
Kolečka pro snadné přemístění ne
Hmotnost 81 kg
Zdroj napájení 220V, 230V
Maximální výška cvičence bez omezení
Rozměry po sestavení 160 x 60 x 130 cm
Kategorie využití Komerční

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!