Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Rotoped TechnoGym Excite Bike Advanced LED

Špičkový biomechanický design, nastavitelný výška sedla, víceúčelová madla, realistická poloha pedálů vůči sedlu, LED displej. více


110 690 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • Montáže strojů jsou rozděleny do tří skupin podle časové a technické náročnosti. V případě objednání montáže se s Vámi automaticky spojí telefonicky jeden z našich kvalifikovaných techniků a po dohodě provede montáž. Levnější stroje většinou zvládnete smontovat svépomocí, ale pokud si přeci jen nevěříte nebo se tím nechcete zabývat, můžete si objednat placenou montáž naším odborným technikem.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Rotoped TechnoGym Excite Bike Advanced LED je profesionální stroj, který dokonale simuluje pohyb na jízdním kole. Jeho biomechanické provedení a ergonomický design nabízejí rovnou tři různé tréninkové pozice – standardní, závodní a posed na městském kole. To je možné díky speciálně tvarovaným víceúčelovým madlům a nastavitelné výšce sedla. Sedlo má povolovací mechanismus přímo na zadní části sedla, a proto je možné s ním manipulovat i v sedě. Výšku sedla lze nastavit velice precizně po 12,5 mm stupních. Pro maximální komfort je sedlo vyplněno gelovým materiálem. Rotoped dále disponuje širokými pedály pro větší stabilitu. Pedály jsou jednoduše zajištěny zatáhnutím pásku a zajištěním přezky. Špičku lze pootočit o 10° směrem k zemi, což vám vsedě umožní lépe do nich vsunout chodidla.

Rotoped TechnoGym Excite Bike Advanced LED nabízí díky menší vzdálenosti mezi pedály a optimální poloze pedálů vůči sedlu velmi realistický zážitek z jízdy. Abyste se při tréninku plně soustředili na svůj výkon, jsou v madlech umístěna tlačítka pro rychlou úpravu zátěže. Do madel jsou také integrovány senzory tepové frekvence, a to jak po stranách, tak v úchytu přímo před vámi. Při tréninku proto můžete využít CPR programu (funkce HRC), pomocí kterého stroj automaticky nastavuje zátěž tak, aby udržel váš tep v předem nastavené zóně. S rotopedem je také možné spárovat hrudní pás. Společně s řadou dalších programů a nosností 180 kg nabízí rotoped TechnoGym Excite Bike Advanced LED kvalitní profesionální trénink pro každého.
 

Klíčové vlastnosti:

  • profesionální rotoped biomechanickým designem
  • nastavitelná výška sedla (27 poloh)
  • gelová výplň sedla
  • tři možné pozice posedu
  • realistická simulace jízdy na kole
  • optimální poloha pedálů
  • LED displej zobrazuje: čas, kalorie, vzdálenost, stupeň zátěže, tep, rychlost, grafické znázornění profilu, otáčky za minutu, watty
  • 23 funkcí: rychlý start, nastavení cílové hodnoty (čas, vzdálenost, kalorie), CPR (HRC funkce), 6 přednastavených programů, 9 uživatelských programů, nastavitelný program, tréninková zóna, program na hubnutí

Technický popis:

hmotnost zátěžového kola neuvedeno
ovládání zátěže elektronické
počet stupňů zátěže 25
brzdný systém elektromagnetický
volnoběh ano
celkový počet programů 23
přednastavené programy ano
uživatelské programy ano
HRC program ano
manuální program ano
snímače tepové frekvence ano
držák na lahev ano
stojan na tablet ne
transportní kolečka ne
systém vyrovnání nerovností ne
přijímač hrudního pásu ano
hrudní pás součástí balení ne
audio vstup ne
sklápěcí konstrukce X
celkové rozměry stroje v133,8 cm x š60 cm x d118,5 cm
rozměry ve sklopeném stavu X
maximální nosnost 180 kg
maximální výška cvičence neomezena
hmotnost 61 kg
zdroj napájení 220 V, 230 V
kategorie neuvedeno
použití komerční

 

Parametry

Hrudní pás součástí balení ne
Ovládání zátěže Elektronické
Maximální nosnost (kg) 180 kg
Brzdný systém Elektro-magnetický EMS
Ergometr ano
Počet programů 23
Snímače frekvence tepu v rukojetích ano
Počet stupňů zátěže 25
Systém vyrovnání nerovností podlahy ne
Kolečka pro snadné přemístění ne
Hmotnost 61 kg
Zdroj napájení 220V, 230V
Maximální výška cvičence bez omezení
Rozměry po sestavení 119 x 60 x 134
Kategorie využití Komerční

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!