Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Magnetický náhrdelník inSPORTline Mely

Vkusný magnetický náhrdelník, velmi nízká hmotnost, vhodný pro každodenní nošení, kruhová silikonová šňůrka, posiluje imunitní systém. více


Délka: 

Barva: 

Zvolte variantu produktu

549 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Magnetický náhrdelník inSPORTline Mely je slušivý doplněk pozitivně působící na lidský organismus. Je vyrobený z nejkvalitnějších materiálů jako jsou neodymové magnety a zdravotně nezávadný silikon. Obohacený je o elegantní leštěný kroužek z chirurgické oceli, který celý náhrdelník skvěle doplňuje. Silikonová šňůrka je hladká a má kruhový průřez. 

Neodymové magnety jsou vyráběny pouze v relativně malých rozměrech ze slitiny čtyř pětin neodymu a jedné pětiny bóru. Neodymové magnety jsou speciální tím, že uvolňují pouze malé množství své energie po celou dobu nošení. Magnetický náhrdelník inSPORTline Mely je vhodný pro všechny, kteří se potřebují psychicky soustředit nebo jsou unaveni z nadměrné práce. Tento náhrdelník je rovněž vhodný pro atlety a všechny, kteří rádi sportují.

Neodymové magnety mají řadu pozitivních vlastností. Unikátní spojení čtyř technologií – působení magnetu, infračerveného záření, záporných iontů a germania dává magnetickým šperkům neocenitelný rozsah. Zvyšují hladinu okysličení krve, vyrovnávají krevní tlak a napomáhají odplavování zplodin látkové výměny. Mají analgetické účinky a tlumí bolesti kloubů, svalů, zubů a hlavy (migréna) a menstruační bolesti. Zmírňují otoky a urychlují regeneraci. Účinné jsou u onemocnění svalových a šlachových úponů (tenisový loket, achillovka).

Magnetický náhrdelník inSPORTline Mely je vzhledem k umístění velmi účinný při bolestech krční páteře a ramen, způsobených nesprávným namáháním, úrazem nebo stresem. Snižuje náchylnost k nachlazení a respiračním infekcím, alergii nebo astma. Působí na nervovou soustavu (CNS) a pozitivně stimuluje mozek a míchu. Uvolňuje napětí, reguluje mozkové vlny alfa a beta, odstraňuje z organismu statickou elektřinu a posiluje psychosomatickou rovnováhu. Nenahrazuje lékařskou péči, je však jejím vhodným doplňkem. Doporučujeme kombinovat s náramkem.


Technický popis:

  • špičkový magnetický náhrdelník
  • kvalitní zpracování 
  • zdravotně nezávadný silikonový materiál
  • leštěná chirurgická ocel
  • neodymový magnet ve sponě
  • jednoduchý design
  • odstraňuje únavu a urychluje regeneraci organismu
  • nevhodné pro kojící a těhotné ženy
  • velikost: délka 45/48/52 cm x šířka 0,6 cm
  • hmotnost: 18 g
  • vhodné pro muže i ženy


Poznámka:

Magnetický náhrdelník nelze použít u osob s kardiostimulátorem a u těhotných žen. Pokud máte v těle náhradní klouby, kovové spoje nebo umělé orgány, informujte se u svého ošetřujícího lékaře na možnosti použití magnetických výrobků.


 

Alternativy

Hlídání ceny produktu