Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Aminokyseliny Nutrend Tyrosine, 120 kapslí

Účinná látka napomáhající udržet koncentraci, pozitivně ovlivňuje organismus při psychické i fyzické zátěži. více


390 Kč
524,19 Kč / 100 g

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Aminokyseliny Nutrend Tyrosine 120 kapslí napomáhají udržovat koncentraci, přispívá k normální syntéze katecholaminů, což jsou látky působící jako nervové přenašeče (dopamin, adrenalin, noradrenalin), jimž je tyrosin stavebním prvkem. 

Tyrosin je neesenciální aminokyselina, která svou přítomností ovlivňuje metabolismus. Pozitivně ovlivňuje organismus při psychické i fyzické zátěži.


Tyrosine je určen pro: podporu fyzické i psychické zátěže, pro podporu koncentrace, pro zrychlení metabolismu, pro podporu redukce tukové tkáně.

  • 500 mg tyrosinu v kapsli 
  • účinná forma

Tyrosin je neesenciální aminokyselina, která je výchozí látkou pro tvorbu nervových přenašečů jako jsou dopamin, adrenalin a noradrenalin. Tyrosin pozitivně ovlivňuje metabolismus.

Doporučené dávkování: dávkujte dle váhy.

  • do 50 kg 2 kapsle
  • do 75 kg 3 kapsle 
  • nad 75 kg 4 kapsle 
  • 30 – 40 min. před fyzickou aktivitou. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Použití: dle doporučeného dávkování polkněte kapsle a zapijte dostatečným množstvím vody. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Kapsli nekousejte! Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 3 měsíců.

Upozornění: Doplněk stravy, vhodný zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.


Složení: L-tyrosin, želatinová tobolka (želatina, barvivo oxid titaničitý).

Nutričn hodnoty:

  100 g 2 kapsle 3 kapsle 4 kapsle
L-tyrosin 80,6 g 1 000 mg 1 500 mg 2 000 mg
1 kapsle = 620 mg
Celková hmotnost obsahu: 74,4 g
 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!