Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Karnitin Nutrend Carnitine Compressed Caps, 120 kapslí

Pohodlné dávkování na pracovišti nebo na sportovišti, vysoké množství karnitinu v kapsli. více


860 Kč
427,01 Kč / 100 g

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Karnitin Nutrend Carnitine Compressed Caps 120 kapslí obsahuje 1500 mg L-karnitin tartrátu v kapsli. Tato jedinečná forma karnitinu přináší nové možnosti zaručující pohodlné dávkování na pracovišti nebo přímo na sportovišti. Vysoké množství karnitinu v kapsli umožňují nejmodernější technologie a inovativní postoj k vývoji. Elegantní balení v blistru vám zároveň zpřehlední dávkování. Vynikající produkt pro pravidelně a intenzivně sportující jedince, kteří kladou důraz na redukci tukové tkáně.

CARNITINE COMPRESSED CAPS je určen pro: podporu spalování tuků a efektivnější využívání zásobních tuků.

Obsahuje: 

  • 1,5 g karnitinu tartrátu v kapsli 
  • lehce vstřebatelné kapsle 
  • efektivní využitelnost organismem
  • pro redukci tukové tkáně 
  • pro zlepšení srdeční a mozkové činnosti
  • pro podporu vytrvalostního výkonu 
  • jako doplněk stravy pro vegetariány a vegany

 

Doporučené dávkování CARNITINE COMPRESSED CAPS: užijte 1 kapsli ráno na lačno a 1 kapsli 60 minut před fyzickým výkonem. Maximální denní dávka jsou 2 kapsle. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Použití CARNITINE COMPRESSED CAPS: dle doporučeného dávkování polkněte kapsle a zapijte dostatečným množstvím vody. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Kapsli nekousejte!   

Upozornění: Doplněk stravy, vhodný zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Složení: L-karnitin tartrát, želatinová tobolka (želatina, barvivo oxid titaničitý), plnidlo stearan hořečnatý.

Nutriční hodnoty:

 

100 g

1 kapsle

2 kapsle

L-karnitin tartrát

88 267 mg

1 324 mg

2 648 mg

   z toho karnitin

60 000 mg

900 mg

1 800 mg

1 kapsle: 1 500 mg

hmotnost obsahu balení: 180 g



 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!