Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

NadraIN FORTE větší objem a pevnost ňader 60 tablet

Přírodní doplněk stravy švýcarské kvality obsahuje pečlivě vybrané byliny, které mohou mít vliv na ženské hormony. více


999 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

NadraIN FORTE větší objem a pevnost ňader 60 tablet je přírodní doplněk stravy švýcarské kvality obsahuje pečlivě vybrané byliny, které mohou mít vliv na ženské hormony, tak že se ňadra zvětší a zpevní.

Velikost prsou se v životě ženy může měnit. Vliv na tvar a velikost prsou má zejména těhotenství, kojení, hormonální změny a úbytek na váze. Pro většinu žen má vzhled prsou velký vliv na jejich sebevědomí, psychickou pohodu a postoj sama k sobě. Ňadra jsou symbolem ženství a mateřství a mediální vliv utváří ve společnosti nepřirozenou představu o ženské kráse. Vyrovnat se s malými či povislými prsy tak může být pro ženu velkým psychickým problémem a zdrojem komplexu méněcennosti. Naštěstí existuje několik metod, jak změnit tvar a velikost prsou. Přírodní látky složek ActiVolume a ActiForm posilují příznivý účinek ženských hormonů (estrogenů) na pevnost, plnost, tvar a objem prsou. Vliv estrogenů na prsní tkáň je přirozeně snížen cyklicky při menstruaci nebo trvale v období menopauzy a po menopauze. Izoflavony zvětšují a udržují přirozený tvar a objem prsou a lignany zvyšují hustotu prsní tkáně a přispívají k větší pevnosti a plnosti prsou.


Účinné látky:

  • komplex ActiveForm, který obsahuje extrakt z kořenů a natě leuzey
  • extrakt ze semen světlice barvířské
  • olej ze semen pupalky dvouleté


Princip fungování:
přírodní látky složek ActiveVolume a ActiveForm mohou posilovat příznivý účinek ženských hormonů (estrogenů).


Způsob užívání: 
1 tobolka denně


Množství balení: 
60 tobolek (hmotnost balení: 35,5g)



 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!