Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Cyklo rukavice Kellys Race AKCE

Anatomický tvar, měkké gelové polštářky na dlani, ochranná výztuha na palci. více


Barva: 

Velikost: 

189 Kč

299 Kč s DPH

-37%

ušetříte 110 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Cyklo rukavice Kellys Race jsou ideální především na horskou cykloturistiku, ale své uplatnění najdou i při klasické cyklistice, jízdě na koloběžce, nordic walkingu nebo fitness. Komfort zajišťují měkké gelové polštářky, syntetická kůže Amara a prodyšný materiál Airy Mesh Polyester na dlaňové části rukavice. Cyklo rukavice Kellys Race disponují i reflexními prvky, takže budete lépe vidět i za zhoršených světelných podmínek.


Technický popis:

  • anatomický tvar
  • měkké gelové polštářky na dlani
  • ochranná výztuha na palci
  • materiál: Fourway - vysoce pružný materiál síťovinového charakteru (svrchní část), Amara a Airy Mesh Polyester (dlaň), bavlněné froté (palec)
  • vhodné na cyklistiku, koloběžky, případně nordic walking a fitness

 

Parametry

Dámské/pánské/dětské Unisex
Materiál Fourway
Komfortní výstelky ano
Protiskluzové dlaně ne
Reflexní prvky ano
Síťka na hřbetu ruky ano

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!