Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Cyklistické nářadí Crops Smartsaver EX - růžová

Kompaktní skládací multiklíč s 8 funkcemi včetně nýtovače řetězu, precizní zpracovaní. více


Barva:  růžová

519 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Cyklistické nářadí Crops Smartsaver EX je skládací multiklíč s 8 funkcemi. Má kompaktní rozměry 68x43mm a hmotnost pouhých 125 g, vejde se tak i do malé kapsy a může být každodenním společníkem cyklisty, aniž by obtěžoval vahou navíc. I při takovéto muší velikosti se s ním dá velmi efektivně pracovat.

Obsahuje imbusové klíče 2; 3; 4; 5; 6 mm, křížový a plochý šroubovák i často opomíjený nýtovač řetězu. K dispozici je tedy nářadí na drobné opravy na cestách, jako třeba dotažení imbusových šroubků představce, řídítek nebo doladění zámku sedlovky. Důležitá je také šestka imbus na dotažení pedálů. Výhodou je precizní zpracovaní po stránce materiálu a design navržený v Japonsku.


Technický popis:

  • imbus 2; 3; 4; 5; 6 mm
  • křížový a plochý šroubovák
  • nýtovač řetězu
  • hmotnost: 125 g 

 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!