Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Nákrčník Insecta

Ochrana proti hmyzu, bezešvá technologie, více možností použití, kvalitní a pružný materiál. více


Velikost:  Univerzální

290 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Nákrčník Insecta představuje součást systému ochrany proti nepříjemnému hmyzu jako jsou komáři, roztoči, klíšťata a mouchy. Brání tím vzniku bolestivých štípnutí a přenosu nebezpečných nemocí. Repelentní organická složka permethrin je látkou, která se běžně používá k odpuzování hmyzu, který může představovat nebezpečí pro lidské zdraví. Produkty Insecta jsou schváleny v souladu s předpisy EU pro používání biocidních látek na území Evropy. Maximální ochrana je zajištěna až do doby 50 vyprání - pokud jsou během praní dodržovány pokyny uvedené na krabici. Výhodou je též použitá komfortní bezešvá technologie a termo vrstva, udržující správné tepelné klima. Pomáhá uchovat suchou pokožku i při náročných aktivitách. V neposlední řadě potěší i možnost použití nákrčníku pouze kolem krku, kolem krku a přes nos, přes celou hlavu či jako pokrývky hlavy. Výrobky Insecta jsou vhodné pro celoroční využití během outdoorových aktivit poblíž vody či lesa, pro použití v tropických zónách a na místech s vysokou koncentrací bodavého či kousajícího hmyzu a klíšťat. Vhodné tak jsou zejména pro vyznavače sportů, myslivce, majitele psů a rybáře, kteří si chtějí užít pohodlný a klidný pobyt v přírodě, aniž by je otravoval nepříjemný hmyz.


Technický popis:

  • ochrana proti hmyzu (účinná až do 50 vyprání)
  • kvalitní a pružný materiál
  • bezešvá technologie
  • více možností použití - kolem krku, kolem krku a přes nos, přes celou hlavu, jako pokrývka hlavy a další
  • termo vrstva (propouštění potu na směrem ven, tepelná izolace vůči vnějšímu prostředí, udržování optimální tělesné teploty)
  • materiál: 50% bavlna, 50% polyamid
  • účinná látka: permethrin
  • vhodné pro sportovce, myslivost, rybaření, majitele psů a další

Způsoby použití:


 

Recenze

Hodnocení: 4.4

88%

zákazníků doporučuje

4

hodnocení uživatelů


JJ
JJ

Jan358

Hodnoceno: 15. 12. 2017

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Výborná vec proti vetru aj do lesa proti hmyzu

praktické na viac použití

neviem

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!