Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánské moto rukavice W-TEC Octane AKCE

Kožené rukavice, velké množství chráničů, stahování pomocí pásky se suchými zipy v oblasti zápěstí, perforované panely. více


Barva:  bílá gunmetal

Velikost:  S

990 Kč

1 390 Kč s DPH

-29%

ušetříte 400 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Pánské moto rukavice W-TEC Octane jsou vyrobeny z hovězí a kůzlečí kůže tak, aby mohly nabídnout maximální pohodlí i bezpečí. Ochrana kloubů prstů je zajištěna mohutnými chrániči z tvrzeného polyuretanu. Dále jsou použity gumové chrániče ve spodní části dlaně a palce. Ochranné vlastnosti v neposlední řadě doplňuje také dlaňová kevlarová vrstva.

Výhodou je také stahování pomocí pásky na suchý zip, díky čemuž se rukavice během jízdy nevyvléká. Perforované panely v zadní části rukavice mají na starost odvod vzduchu. Pánské moto rukavice W-TEC Octane jsou vhodné především pro jízdu na skútrech, cestovních motocyklech a čtyřkolkách a jsou dobrou volbou pro jezdce žádající vysoký stupeň bezpečnosti a komfortu.


Technický popis:

  • velké množství chráničů
  • stahování pomocí pásky se suchými zipy v oblasti zápěstí
  • perforované panely v zadní části ruky
  • vnější materiál: hovězí kůže, kůzlečí kůže, Amara
  • podšívka: Fomitex
  • chrániče: PU, gumové a Kevlarové
  • vhodné pro skútry, cestovní motocykly, čtyřkolky

Velikostní tabulka (rozměry rukavic):

 

XS

S

M

L

XL

2XL

Šířka
rukavice

7.6-7.9 cm

8-8.5 cm

8.6-9.1 cm

9.2-9.9 cm

10-10.7 cm

10.8-11.5 cm

Délka
rukavice

17.6-17.9 cm

18-19.9 cm

20-20.9 cm

21-21.5 cm

21.6-22.1 cm

22.2-22.5 cm



Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

4

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 29. 12. 2015

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Za pěkné peníze opravdu kvalitní rukavice, Exponovaná místa jsou dobře chráněna a velmi dobře padnou. Vybráno podle tabulky velikostí a bez problémů, V bílé variantě jsou hodně atraktivní. Uvidíme v sezóně jak udrží barvu a co se s nimi bude dít až se začnou potit ruce. Ale jinak opravdu doporučuji.

Pěkný design, dobře padnou, slušná ochrana exponovaných míst

Zatím nic


Parametry

Délka Krátké
Materiál Pravá kůže, Polyurethan
Kloubní protektory ano
Protiskluzové dlaně ano
Stahování zápěstí na suchý zip ano
Reflexní prvky ne
Tepelná izolace ne
Vyhřívání ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!