Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Moto helma W-TEC Nankko

Otevřená helma s odklopným hledím a větracími otvory, FAST LOCK system, homologace ECE R-22.05, plexi se zvýšenou odolností proti poškrábání. více


Barva:  White Shine

Velikost:  XS (53-54)

1 290 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Moto helma W-TEC Nankko je multifunkční přilba vhodná k jízdě na skútrech, chopperech či cestovních motocyklech. Přilba zaujme svým moderním designem a kvalitním zpracováním jednotlivých částí. Vysoký bezpečnostní standard splňující evropskou homologaci ECE R-22.05 ručí za maximální bezpečí i během rychlejší jízdy. Tuto vlastnost využijí jezdci především v horkých letních dnech a na dlouhých vzdálenostech, kdy je na zrak kladen největší nápor. Pro maximální komfort je v zadní části helma opatřena uzavíratelnými větracími otvory, které jsou součástí důmyslného ventilačního systému. Díky tomu jezdce neobtěžuje nepříjemný pot a může se plně koncentrovat přímo na samotnou jízdu.

K jízdě patří samozřejmě i pohodlí. O to se v případě moto helmy stará robustní polstrování, které přesně obejme obvod hlavy. Přilba se tak jezdci jeví mnohem lehčí, na hlavu není kladen takový tlak a samotná hmotnost helmy je perfektně rozložena podél celé skořepiny. Síla moto helmy W-TEC Nankko je v detailech. Každý komponent byl doveden k maximání funkčnosti. Na celkovém dojmu přilbě přidává i její ergonomický tvar, který byl navržen tak, aby kladl co nejmenší odpor při jízdě a zároveň odpovídal pohybovým možnostem v oblasti hlavy a krku. Pro náročnější jezdce je přilba vybavena bezpečnostním zapínáním FAST LOCK, které je velmi rychlé a efektivní. Jezdec si díky tomu dokáže přilbu sám a bez pomoci kdykoli odepnout nebo naopak připnout. S moto helmou W-TEC Nankko pochopíte, že i stylový design může být funkční a precizně zpracovaný. 


Technický popis:

  • kvalitní zpracování jednotlivých částí
  • homologace ECE R-22.05 (schváleno pro evropský trh)
  • odlehčená aerodynamická skořepina z multikompozitového vlákna
  • barvy odolné proti UV záření
  • bezpečnostní zapínání FAST LOCK
  • odnímatelné lícní vycpávky
  • plexi se zvýšenou odolností proti poškrábání
  • systém ventilace se dvěma otvory v přední a dvěma v zadní části 
  • hmotnost: 1200 g


 

Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

60

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 8. 4. 2021

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Když srovnám za komunistů tak přilba byla vcelku těžká a jináč děkuji výrobcům dnešních přileb že mysli na nejvíc ohroženou skupinu jako jsou motorkáři. PS. škoda že už mi je padesát ale určitě si ji uziju hezky den všem co mají rádi motorky a vše kolem nich.

Lehká a dobře sedí na hlave

Asi nic zatim


Parametry

Hmotnost 1200 g
Hledí ano
Sluneční clona ne
Odnímatelné polstrování ano
Materiál skořepiny Multikompozitová vlákna
Větrací otvory ano
Příprava pro interkom ne
Prostor pro dioptrické brýle ne
Homologace ECE ano

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!