Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Vzduchovka Daisy Powerline 880 s puškohledem 4,5mm

Pumpovací vzduchovka s puškohledem vhodná pro diabolky i ocelové broky ráže 4,5 mm. Zásobník má kapacitu až 50 broků. více


E-shop: dočasně vyprodáno

Prodejny:
  • Brno
  • Ostrava
  • Praha 10
  • Praha 5
  • Vítkov
Na prodejnách
Brno nedostupné
Ostrava nedostupné
Praha 10 nedostupné
Praha 5 nedostupné
Vítkov nedostupné
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Daisy Powerline 880 4,5 mm je robustní vzduchovka s puškohledem přímo v balení. Díky drážkované hlavni je střelba z pušky přesnější, do zásobníku pak lze vložit až 50 ks ocelových broků nebo diabolek ráže 4,5 mm. Puška funguje na principu pumpovací páky. Podle toho, kolikrát pumpujete, určíte sílu výstřelu (maximálně až 10x).

Optika se zvětšením 4x15 je připevněna na montážní lištu na horním rámu pušky. Hledí je vertikálně i horizontálně nastavitelné. Zbraň je relativně lehká a dobře se drží v rukou, zejména díky plastové pažbě, která imituje dřevěné provedení.

Klíčové vlastnosti:

  • zásobník na 50 ocelových broků
  • možnost střelby broky i diabolkami
  • plastová pažba s imitací dřeva
  • drážkovaná hlaveň

Technický popis:

Typ zbraně PCP
režim střelby přebíjení
střelivo diabolky i ocelové broky (nejsou součástí balení)
typ hlavně drážkovaná
ráže 4,5 mm / .177
kapacita zásobníku 50 ran
úsťová rychlost 200 m/s
energie 10 J
materiál pažby plast
celková délka 950 mm
montážní lišta ano
hmotnost 1750


UPOZORNĚNÍ: Dle českého zákona o zbraních č.13/2021 Sb. spadají vzduchové pušky a pistole pod zbraně kategorie D. Z toho důvodu je držení těchto zbraní a příslušného střeliva omezeno na plně svéprávné osoby starší 18 let. Před použitím je vždy nutné seznámit se s legislativou státu, ve kterém se právě nacházíte.

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

2

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 16. 9. 2023

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Byť z blízka svým plastovým provedením vypadá jako hračka. Je to neuvěřitelně přesná vzduchovka. Střílím cca na 10M a na pevná mířidla jsem ani nesáhl a hned po vytažení z krabice na 3-4 nátahy dává 10 na terči. Nevím jestli je to tím, že nekope, ale tolik přesných zásahů jsem s jinou vzduchovkou neměl. Za mě mohu doporučit, levná, přesná, nekopající. Asi to má svůj důvod proč se vyrábí tak dlouho :-)

Cena

Přesnost


Parametry

Typ zbraně pumpovací
Režim střelby přebíjení
Energie 10 J
Ráže 4.50 mm
Střelivo diabolky, ocelové broky
Materiál pažby plast
Zásobník nábojů ano
Drážkovaná hlaveň ano
Hmotnost 2250 g
Kategorie zbraně D (od 18 let)
Hlídání dostupnosti produktu