Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka W-TEC Tendeal se sedátkem a brašnou - bílá

Plně odpružená elektrokoloběžka s fantastickým výkonem a extra širokým nášlapem! Sedátko i praktická brašna součástí balení. více


Barva:  bílá

20 999 Kč

s DPH

nebo 4 x 5 249 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

W-TEC Tendeal 10" je supervýkonná e-koloběžka, se kterou už nikdy nikam nepřijedete pozdě! Navíc s nastavitelným sedátkem a brašnou na řídítka pro pohodlnější výletování po okolí! S bezkartáčovým motorem o výkonu 700W a maximální rychlostí 40 km/h si to totiž bez problému pofičíte s větrem o závod. Kromě výkonu je ale největším lákadlem odpružení na obou kolech. Už vás nerozhodí nepříjemné nástrahy terénu a jízda tak bude nádherně plynulá! Za jízdy vás také podrží extra široký nášlap s protiskluzovými gripy. Přidejte k tomu vysokou nosnost 120 kg a máte ekologický dopravní prostředek pro každého.

Elektrokoloběžka se vám samozřejmě snadno přizpůsobí - ať už nastavitelnou výškou řídítek (83 - 120 cm) nebo rychlostí jízdy. Na displeji si můžete nastavit rovnou 3 rychlostní režimy podle toho, jak moc spěcháte. Jízdu pak budete mít pod kontrolou díky spolehlivým kotoučovým brzdám. W-TEC Tendeal se ale nečiní jen za jízdy - jakmile ji někde postavíte a uzamknete pomocí dálkového ovládání, žádný zloděj nemá šanci. Při sebemenším pohybu spustí alarm na celé okolí!


Vybavena na výlet

Udělejte si pohodovou projížďku okolím a užijte si exkluzivní doplňkové vybavení pro e-koloběžku W-TEC Tendeal! Sedátko je oblíbeným prvkem obzvlášť na delší trasy, protože si na něm přece jenom můžete za jízdy i odpočinout. Dokonce si můžete nastavit maximální výšku 78,5 cm od země. Dalším praktickým prvkem je pak pevná brašna na představec. Připevňuje se jednoduše pomocí suchého zipu a hravě do ní schováte svačinu, doklady, peněženku nebo třeba náhradní oblečení. S takovou sestavou pak budete připraveni na pořádné dobrodružství!


Dokonale odpružená

Odpružení na předním i zadním kole je zárukou nebývalého pohodlí na silnici i v mírném terénu! V kombinaci s nafukovacími 10koly se tak nemusíte bát nečekaných hrbolů a dalších překážek - koloběžka nárazy pohltí a postará se tak o krásně plynulou jízdu.


Sbalena během chvilky

Na situace, kdy se na ježdění necítíte, ale chcete si vzít e-kolobku s sebou, je tento model poctivě připraven. Díky skládacímu mechanismu představec jednoduše odjistíte a sklopíte až k nášlapu. Pak sklopíte ještě samotná řídítka a máte vystaráno - koloběžka je rázem kompaktnější a lépe se přenáší z místa na místo. Taky se snadno vejde do kufru auta.


Poveze vás rychle a daleko

S bezkonkurenčním výkonem 700W a maximálním dojezdem až 45 km jste připraveni na pořádnou jízdu. Reálný dojezd samozřejmě záleží také na externích podmínkách, jako je povrch nebo profil tratě, i tak ale můžete vyjet na slušný výlet. Skvělým ukazatelem je také vysoký úhel stoupání 15°. S nastavitelnou maximální rychlostí do 40 km/h pak máte o zábavu postaráno!
 


Výborně vybavená na cesty

Model W-TEC Tendeal je perfektně vybavený na pohyb v městském prostředí. Výše zmíněné přednosti doplňuje praktický stojánek, blatníky a v neposlední řadě osvětlení a blinkry, bez kterých se venku neobejdete. Určitě se hodí také vestavěný klakson. A v neposlední řadě je tu USB port na nabíjení telefonu!


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu slitina hliníku
výkon motoru 700 W
typ motoru bezkartáčový stejnosměrný
maximální rychlost 35-40 km/h
maximální stoupání 15°
baterie Li-Ion 15 Ah, 48 V
dojezd na jedno nabití až 45 km
čas pro plné nabití 6 - 7 hod
brzdy kotoučové
pneumatiky nafukovací
velikost pneumatik 10" (25,4 cm)
rozměry nášlapu 56 x 24 cm
výška nášlapu (horní) 18,5 cm
výška nášlapu (spodní) 10 cm
výška řídítek 83 - 120 cm
šířka řídítek 56 cm
osvětlení přední a zadní, automatické brzdové, zadní směrová světla (blinkry)
rozměry koloběžky d112 x š56 x v120 cm
rozměry složené koloběžky d119 x x š25  x v37 cm 
minimální doporučená výška jezdce 150 cm
nosnost 120 kg
hmotnost 20 kg (koloběžka), 2,1 kg (sedátko)
možnosti nastavení tempomat, start s odrazem/bez odrazu, plynulost rozjezdu, zobrazení rychlosti a vzdálenosti
další vybavení 2x dálkové ovládání k uzamčení koloběžky, nastavitelné sedátko, brašna na představec, podsvícený multifunkční displej (napájený centrální baterií), elektronický klakson, stojánek, přední a zadní tlumič, blatníky, USB port pro nabíjení mobilního telefonu (v zadní části displeje, vlevo), montážní sada

Funkce dálkového ovládání:

Zamknutí s alarmem - při pohybu koloběžka spustí alarm
Zamknutí bez alarmu - uzamkne displej + stisknutím také vypnete již spuštěný alarm
Klakson - spustí se krátký varovný signál
Start - stiskněte 2x, koloběžka se odemkne a zapne se displej

Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


Nejezděte za deště nebo po mokré vozovce. Hrozí poškození elektroniky a baterie.

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

3

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 3. 5. 2023

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Super koloběžka na ježdění do práce. Jezdí super, pohodlné sedlo,solidní výrobek.


Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Kapacita baterie 15000 mAh
Dojezd 45 km
Maximální rychlost 40 km/h
Maximální stoupání 15 °
Hmotnost 20 kg
Výkon motoru 700 W
Velikost kol 10"
Brzdy kotoučové, elektrické
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1120 x 560 x 1200 mm
Typ kol nafukovací
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne
Sedlo ano

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!