Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Spalovač Nutrend Carniform Shot 20x60 ml

Efektivně navržená kombinace funkčních látek, která útočí na tukovou tkáň a zvyšuje její využívání během fyzické aktivity. více


780 Kč
650 Kč / l

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Spalovač Nutrend Carniform Shot 20x60 ml je efektivně navržená kombinace funkčních látek, která útočí na tukovou tkáň a zvyšuje její využívání během fyzické aktivity. Nově v monodóze s obsahem 60 ml. Zatočte s nadbytečnými kilogramy jednou provždy. Vyzkoušejte jeden z nejúčinnějších spalovačů tuků na současném trhu - CARNIFORM SHOT. Zlepší mobilizaci tukových zásob, nabudí vás před fyzickou aktivitou, zvýší termogenezi a to vše rychle a efektivně! Základem je vysoká koncentrace účinných látek jako L-karnitin, synefrin, kofein, arginin a vybrané vitaminy, to vše s cílem efektivně nastartovat a zrychlit energetické metabolické pochody a proměnit vaše tělo v továrnu na energii. Je určený pro osoby, které chtějí maximálně zvýšit spalování tuků během fyzické aktivity. Pro maximální stimulaci na výkon, snižování nadváhy a pro účinné formování postavy.


Charakteristika účinných látek:

  • L-karnitin – tato účinná látka v lidském těle působí jako přenašeč mastných kyselin (tuků) do mitochondrií, místa jejich spalování (přeměny na energii). Její zvýšený příjem v organismu podporuje tvorbu energie právě z tukové tkáně. Současně pozitivně ovlivňuje hladinu cholesterolu, zlepšuje nervosvalovou činnost a zvyšuje schopnost regenerace.
  • Arginin – je aminokyselina, která napomáhá lepšímu prokrvení zatěžovaných svalů, udržuje pozitivní poměr mezi tukovou a svalovou tkání. Navíc pomáhá i rychlejší eliminaci po-tréninkových metabolických zplodin – urychluje regeneraci.
  • Cholin – podílí se na intenzivnějším využívání tuků a zároveň podporuje procesy, které vedou ke zvýšení hladiny energie pro svalovou práci.
  • Kofein – stimuluje centrální nervový systém a napomáhá uvolňování tuků z tukových zásob.
  • Synefrin – je označení účinné látky, která je obsažena v rostlině zvané Citrus Aurantium. Společně s kofeinem pomáhá zvyšovat metabolický obrat a produkci tepelné energie (termogeneze), oba tyto procesy pak mají za následek zvýšené spalování tuků.
 

Doporučené dávkování:

  • 30 – 45 minut před fyzickou aktivitou vypijte 1 monodózu
  • maximální denní dávka je 1 monodóza během 24 hod.
  • nepřekračujte doporučené dávkování

  100 ml Dávka – 60 ml
Energetická hodnota 165 kJ/39 kcal 99 kJ/23 kcal
Bílkoviny 7,6 g 4,6 g
Sacharidy 0 g 0 g
Cukry 0 g 0 g
Tuky 0 g 0 g
Nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Vláknina 0 g 0 g
Sodík 0 g 0 g
L-arginin 3333 mg 2000 mg
L-karnitin 1667 mg 1000 mg
Cholin 333 mg 200 mg
Kofein 167 mg 100 mg
Extrakt z Citrus aurantium 83 mg 50 mg
Vitamin B3 25 mg = 156 % ddd 15 mg = 94 % ddd
Vitamin B2 17 mg = 1214 % ddd 10 mg = 714 % ddd
Vitamin B5 17 mg = 283 % ddd 10 mg = 167 % ddd
Biotin  42 µg = 84 % ddd 25 µg = 50 % ddd
ddd...doporučená denní dávka

Video

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!