Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Podprsenkový top s širokými ramínky EcoBamboo - tělová

Sportovní podprsenka z funkčního bambusového materiálu, která perfektně sedí a zajišťuje maximální volnost pohybu. více


Barva:  tělová

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

329 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Podprsenka se širokými ramínky Bamboo EcoBamboo je bezešvá podprsenka ve sportovním stylu vhodná pro cvičení i každodenní nošení. Obsahuje bambusové vlákno s antibakteriálními účinky, které omezuje tvorbu nepříjemných pachů a je šetrné i k citlivější pokožce. Materiál je také velice prodyšný a vytváří příjemné mikroklima.

Díky vynikající termoregulaci a odvodu vlhkosti se budete cítit v pohodlí za každé situace. Top neobsahuje kostice a jeho materiál pohodlně přiléhá k tělu. Díky širokým ramínkům a široké elastické spodní části vám dokonale sedne a bez problému se přizpůsobí vaší postavě.


Bambus použitý k výrobě kolekce Eco Bamboo je speciálně pěstován na ekologických plantážích, které nijak neškodí životnímu prostředí a nenarušují ekosystémy chráněných živočichů. Celý výrobní proces probíhá dle nejmodernějších ekologických požadavků s cílem podpory udržitelného rozvoje.
 


Technický popis:

  • sportovní top
  • vysoký podíl bambusového vlákna
  • širší ramínka
  • bez kostic
  • antibakteriální
  • výborné termoregulační a absorpční vlastnosti
  • dobrý odvod vlhkosti
  • materiál: 80% viskóza (bambus), 16% polyamid, 4% elastan

Údržba:



Pro optimální údržbu se doporučuje prádlo z tohoto materiálu prát maximálně na 40°C.
Nedoporučuje se prádlo žehlit, bělit, sušit v bubnové sušičce nebo chemicky čistit.


Velikostní tabulka:

Velikost S/M M/L L/XL
Konfekční velikost 36-40 40-44 44-48
Obvod hrudníku (cm) 82-94 90-102 98-113
 

Recenze

Hodnocení: 4.9

98%

zákazníků doporučuje

8

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 20. 1. 2023

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Příjemná na tělo,jemná a pružná.

Alternativy

Hlídání ceny produktu