Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka W-TEC Tenmark 500W 10" - bílá

Snadno složitelná konstrukce, tempomat, široký nášlap, přední i zadní světlo, blatníky, vysoká rychlost, dlouhý dojezd, dálkové zamykání. více


Barva:  bílá

15 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 3 997 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrická koloběžka W-TEC Tenmark je ideálním a zábavným prostředkem, jak se bezpečně a pohodlně dopravit do práce, školy či vyrazit jen tak na cesty. Mezi její největší přednost patří jednoznačně skladná konstrukce, kterou složíte anebo rozložíte do 5 vteřin. Díky tomu koloběžku bez problému uskladníte doma a v garáži, přičemž nezabere příliš mnoho místa. Její kompaktní rozměry oceníte i při přesunech vlakem, MHD a autem. Stačí popadnout do ruky či uložit do kufru a hurá na výlet! Moderní líbivý design navíc zaručí, že budete hvězdou silnic. Revoluční novinkou u této koloběžky je dálkové zamykání, takže když budete chtít někde koloběžku na chvíli zanechat, stačí zmáčknout pouze jedno tlačítko a koloběžka je zabezpečená.



Jeďte s větrem o závod!

Chcete si kromě příjemné projížďky pořádně zadovádět? S elektrickou koloběžkou W-TEC Tenmark nic není nemožné, protože splní vaše přání. Vzhledem k výkonnému 500 W motoru pro vás žádný kopec ani nezpevněný terén nebude překážkou. Můžete se prohánět až rychlostí 40 km/h. Na jedno dobití baterie ujedete při běžném použití a standardní rychlosti zhruba 35 km. Plnou kapacitu získáte po 6-7 hodinách nabíjení. Zkrátka a dobře přes noc koloběžku nabijete a ráno vyrazíte! Celková ujetá vzdálenost však závisí na více faktorech, musíte brát v potaz hmotnost jezdce, styl jízdy, členitost terénu či povětrnostní podmínky. Vyberete si mezi dvěma rychlostními módy, podle toho, na jaké tempo budete mít zrovna náladu. Pokud se přeci jen stane, že se vám koloběžka vybije, dojedete do cíle odstrkováním i s vypnutým motorem. Navíc si koloběžka hravě poradí s nosností až 120 kg, naplno ji tak využije celá rodina, což se jistě vyplatí! 






 

Řízení i ovládání bude hračka

Přehledný LCD displej zobrazuje všechny důležité informace. Ukáže vám stav baterie, aktuální rychlost včetně rychlostního stupně, celkovou i aktuální uraženou vzdálenost, dobu jízdy a další doplňkové ukazatele. Pomocí dvou tlačítek ON/OFF a MODE budete zároveň schopni ovládat řadu pokročilých funkcí, mezi které patří šikovná vychytávka v podobě asistence rozjezdu či tempomat. Mimo to přijde vhod zabudovaný USB port zezadu displeje, díky němuž lze nabíjet váš mobilní telefon nebo tablet.




 

Maximální bezpečnost za každé situace

S elektrickou koloběžkou W-TEC Tenmark nástrahy na silnicích nemají šanci! Tma ani špatné povětrnostní podmínky už nebudou stěžejním důvodem, proč zůstat sedět doma. Se předním a zadním LED světlem napájeným centrální baterií budete zřetelně vidět v noci. Světla zapnete stejně jako zvonek barevně označeným spínačem na řídítkách. Zadní světlo se také rozsvítí během brzdění, takže vás nikdo nemá šanci přehlédnout. Ať už pojedete jakýmkoliv tempem, na kotoučové brzdy se dá za každé situace spolehnout. Díky nim plynule zastavíte takřka kdykoliv a v jakémkoliv terénu! 
 


Kvalita a odolnost zaručena

Na pečlivém zpracování, které bylo vyšperkováno do detailu, se podílí také pevné pneumatiky s průměrem 10" (25,4 cm), jež skvěle přilnou i k vlhkému povrchu a výborně tlumí nepříjemné vibrace při jízdě. Kola jsou navíc chráněna blatníky. Odolnosti napomáhá i samotná hliníková konstrukce s výškově nastavitelnými řídítky. Koloběžka bude vhodná pro jezdce s postavou od 150 do 210 cm. Na 53 cm dlouhém nášlapu se můžete pohodlně svést s chodidly za sebou či vedle sebe. 

 


Elektrická koloběžka W-TEC Tenmark vám bude zkrátka skvělým parťákem. kterého vám ostatní budou závidět! Věřte, že pokud jste doposud nezkusili jízdu na elektrické koloběžce, s jistotou si ji zamilujete. Skladná konstrukce, skvělý výkon a moderní design, co víc si přát?


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu slitina hliníku
provozní napětí 48 V
typ motoru bezkartáčový
max. stoupání 15°
výkon motoru 500 W
kapacita baterie 13 Ah / 48 V
nabíječka  vstup 100-240V AC / 50 ~ 60HZ, výstup DC 54,6V / 2A
max. rychlost 35-40 km/h
dojezd na 1 nabití 35 km
rychlost nabíjení 6-7 h
max. nosnost 120 kg
hmotnost 19,2 kg
velikost pneu 10" (25,4 cm) 
druh pneu přední i zadní nafukovací
brzdy elektrické, kotoučové 
doporučená minimální výška jezdce 150 cm
minimální výška řídítek  79 cm
maximální výška řídítek 108 cm
šířka řídítek 55 cm
šířka nášlapu 24 cm
délka nášlapu 53 cm
výška nášlapu - horní 15 cm
výška nášlapu - světlá 8,5 cm
rozměry rozložené koloběžky d110 x š55 x v80-110 cm
rozměry složené koloběžky d110 x š26 x v37 cm
rozměry balení  d114 x š30,6 x v34,5 cm
osvětlení  přední a zadní LED
možnosti nastavení tempomat, start s odrazem/bez odrazu
další vybavení skládací mechanismus, dálkové zamykání, podsvícený multifunkční displej (napájený centrální baterií), hlasitý elektronický klakson, stojánek, blatníky, USB port pro nabíjení mobilního telefonu, výstražná světla (neslouží jako blinkry!), možnost dokoupení přídavného sedátka

Funkce dálkového ovládání:

Zamknutí tlačítek displeje (displej musí být vypnutý)
při pokusu o zapnutí se aktivuje zvukový alarm
Odemknutí tlačítek displeje
alarm se deaktivuje
Klakson - spustí se krátký varovný signál
Odemknutí tlačítek displeje

Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


Nejezděte za deště nebo po mokré vozovce. Hrozí poškození elektroniky a baterie.

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

6

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 7. 8. 2022

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Koloběžka přišla dobře zabalená, složí se ve dvou krocích (zvládne každý), má široký nášlap, takže se na ni dobře jezdí. Klakson troubí, alarm je také poměrně hlasitý. Dá se zamknout. Dálkové ovladače k ní jsou dva. Blinkry a světla výhodou. Celkově je velmi svižná, i do kopce uveze kolem 70kg v pohodě. Tři mody rychlosti. Výškově nastavitelná řidítka. Celkově spokojenost a myslím, že cena odpovídá výkonu. Doporučuju !


Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Kapacita baterie 13000 mAh
Dojezd 35 km
Maximální rychlost 40 km/h
Maximální stoupání 15 °
Hmotnost 19.20 kg
Výkon motoru 500 W
Velikost kol 10"
Brzdy elektrické, kotoučové
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1100 x 550 x 1100 mm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne
Sedlo ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!