Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka W-TEC Dalehunter 10" - černá

Skvělý společník s nízkou hmotností a jednoduchým moderním designem, který vás bude doprovázet na vašich cestách. Maximální rychlost 25 km/h a dojezd až 40 km! více


Barva:  černá

12 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 3 247 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrická koloběžka W-TEC Dalehunter vás již na první pohled zaujme svým minimalistickým a přesto moderním designem. Užívejte si snadnou a pohodlnou jízdu díky této skvělé koloběžce, která má dojezd až 40 km. Díky své nízké hmotnosti 15 kg a jednoduchému systému složení, se během okamžiku změní na kompaktního společníka.

Maximální rychlost koloběžky je 25 km/h, která se dá korigovat dvěma rychlostními módy. Samozřejmostí je i bezpečná jízda, o kterou se postará kombinace bubnového a elektronického brzdového systému, kvalitní osvětlení s vysokým dosahem a protiskluzové rukojeti, díky kterým se stanou i delší trasy naprosto pohodlnými.

O hladkou jízdu se postarají 10" kola, která společně s odpruženou přední vidlici perfektně tlumí nárazy. Pneumatiky navíc mají protiskluzový vzorek, takže si užijete bezpečnou a bezstarostnou jízdu. Bezkartáčový motor umístěný v zadním kole navíc nevyžaduje prakticky žádnou údržbu.

Koloběžka Dalehunter s elektromotorem o výkonu 350 W disponuje možností dvou rychlostních režimů: pomalý režim s maximální rychlostí až 15 km/h a rychlý režim, se kterým se dostanete až na 25 km/h, a který zároveň splňuje vyhlášku pro používání na pozemních komunikacích. Využít můžete také praktický tempomat. Součástí jednoduché výbavy je i přehledný displej, který je skvěle čitelný i na přímém slunci či v noci. Můžete tak bez starostí sledovat kdykoliv aktuální stav baterie či rychlostní režim. Zacházet s koloběžkou se naučí každý téměř okamžitě – veškeré funkce lze totiž ovládat jediným tlačítkem, včetně rozsvícení předního světla. Červené zadní světlo se aktivuje automaticky při brzdění. 

Baterii Li-Ion snadno dobijete přenosnou nabíječkou ze zásuvky 220 V na plnou kapacitu za cca 5 hodin. Na jedno dobití s koloběžkou ujedete až 40 km, takže při kratších trasách ji nemusíte pokaždé dobíjet, navíc máte neustále přehled o stavu baterie díky kontrolkám na displeji. V případě vybití baterie lze na koloběžce dojet i nouzově bez použití motoru.


Tato koloběžka je jednoduše perfektní volbou pro přemisťování po městě v denním městském ruchu. Ve volném čase s ní pak můžete vyrazit na výlety a užívat si čerstvý vzduch. Její všestrannost z ní dělá ideální volbu a skvělý způsob, jak trávit volný čas.


Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:  

materiál rámu hliníková slitina
výkon motoru 350 W
typ motoru bezkartáčový
maximální rychlost 25 km/h
rychlostní režimy 15/25 km/h
baterie  Li-Ion 10,4 Ah, 36 V
dojezd na jedno nabití až 40 km
čas pro plné nabití cca 5 hodin
brzdy přední bubnová, zadní elektronická
pneumatiky přední i zadní nafukovací
velikost pneumatik 10" (25,4 cm)
rozměry nášlapu d40 x š15 cm
výška nášlapu (horní) 16 cm
výška nášlapu (spodní) 9 cm
výška řídítek 122,5 cm
šířka řídítek 46 cm
osvětlení přední a zadní světlo, automatické brzdové
rozměry koloběžky 113 x 46 x 125 cm
rozměry složené koloběžky 113 x 46 x 58 cm
minimální doporučená výška jezdce 150 cm
nosnost 120 kg
hmotnost 15 kg
další vybavení skládací mechanismus, přední odpružení, stojánek, displej s ukazatelem stavu baterie a aktuálního rychlostního módu, tempomat, blatníky, zvonek


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


UPOZORNĚNÍ: Elektrické koloběžky nemají homologaci pro jízdu v běžném provozu na pozemních komunikacích. Použití pouze na vlastní nebezpečí.


Nejezděte za deště nebo po mokré vozovce. Hrozí poškození elektroniky a baterie.

 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

3

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 15. 9. 2022

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Dobrá i do terénu.


Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Kapacita baterie 10400 mAh
Dojezd 40 km
Maximální rychlost 25 km/h
Maximální stoupání 13 °
Hmotnost 15 kg
Výkon motoru 350 W
Velikost kol 10"
Brzdy přední bubnová, zadní elektronická
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1130 x 460 x 1250 mm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne
Sedlo ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!