Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elektrická koloběžka W-TEC Lonix 10"

Robustní koloběžka se kterou se vyhnete všem zácpám a budete proplouvat městem ve stylu! více


13 990 Kč

s DPH

nebo 4 x 3 497 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elektrická koloběžka W-TEC Lonix je ideálním transportním prostředkem, se kterým se snadno vyhnete dopravním zácpám. Koloběžka Lonix vám výborně poslouží při každodenních krátkých přesunech s maximální rychlostí až 30 km/h ušetříte každý den desítky minut. Rám koloběžky v případě potřeby můžete složit na menší skladnější rozměry a koloběžku tak snadno uložíte např. do vašeho auta. Ať už spěcháte do práce nebo za partou kamarádů, koloběžka W-TEC Lonix vás bez problémů rychle doveze kamkoliv!

Bezpečnou jízdu vám zajistí přední a zadní kotoučová brzda, protiskluzová nášlapná plocha a gumová madla pro pevný úchop a kontrolu nad řízením po celou dobu jízdy. Nafukovací pneu s průměrem 10" snadno překonají drobné nerovnosti ve městech, se kterými se denně potýkáte. 


Přední i zadní světlo napájené z centrální baterie zapnete spínačem na řídítkách, kde je umístěno i tlačítko houkačky. Během brzdění se navíc rozsvítí zadní brzdové světloIntegrovaný displej vám zobrazí uraženou vzdálenost, aktuální rychlost, rychlostní mód či stav baterie, takže budete mít vždy přehled o své jízdě. 




Stylový design koloběžky doplňují praktické prvky. Malý stojan pod nástupní plochou, který jednoduše pomocí nohy vytáhnete či schováte. Háček na řídítkách pak využijí nejen ženy na své kabelky, které musí mít neustále na očích, ale třeba i studenti, které už nebaví tahat těžký batoh na zádech. 





dlouhý dojezd až 30 km se stará baterie s kapacitou 13 Ah, která je umístěna přímo v nášlapu koloběžky, takže při jízdě nijak nepřekáží a ani vzhledově nepůsobí rušivým dojmem. S jedním nabitím, které na plnou kapacitu trvá 7 - 8 h, tak zvládnete hned několik cest. Koloběžka je pojízdná i bez využití motoru, takže i v případě vybití na místo bez problému dorazíte. Nabíjí se standardní kompaktní nabíječkou, kterou budete moci nosit kamkoliv s sebou. 

Maximální dojezd až 30 km Stylový design koloběžky Maximální rychlost 30 km/h Maximální nosnost až 120 kg Baterie s kapacitou 13 Ah

Skladování a údržba baterií: Baterii (případně celý produkt včetně baterie - pokud jeho povaha neumožňuje baterii vyjmout) doporučujeme skladovat na stinném a suchém místě v teplotách mezi 10°C a 20°C.

Předpokládáte-li, že produkt nebudete delší dobu používat, obecně doporučujeme baterii nabít a alespoň jednou za měsíc opět dobít na 100 % kapacity, případně se řiďte doporučením výrobce v uživatelské příručce. Dodržováním těchto pokynů zabráníte rychlému úbytku jmenovité kapacity baterie v průběhu její životnosti.


Technický popis:

materiál rámu hliník 
výkon motoru 350 W
typ motoru bezkartáčový
maximální rychlost 30 km/h
baterie Li-Ion 13 Ah, 36V
dojezd na jedno nabití 30 km
čas pro plné nabití 7 - 8 h
brzdy kotoučové
pneumatiky nafukovací
velikost pneumatik 10" (25,4 cm)
maximální nahuštění 2,4 bar / 35 psi
rozměry nášlapu 54 x 17,5 cm
výška nášlapu (horní) 12,5 cm
výška nášlapu (spodní) 7 cm
výška řídítek 117 cm
šířka řídítek 60 cm
osvětlení přední a zadní světlo, automatické brzdové
rozměry koloběžky 125 x 60 x 117 cm
rozměry složené koloběžky 125 x 60 x 51 cm
minimální doporučená výška jezdce 150 cm
nosnost 120 kg
hmotnost 18 kg
další vybavení skládací mechanismus, stojánek, blatníky, automatické vypnutí při nečinnosti 


Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.


Nejezděte za deště nebo po mokré vozovce. Hrozí poškození elektroniky a baterie.

 

Parametry

Maximální nosnost 120 kg
Minimální doporučená výška jezdce 150 cm
Kapacita baterie 13000 mAh
Dojezd 30 km
Maximální rychlost 30 km/h
Maximální stoupání 13 °
Hmotnost 18 kg
Výkon motoru 350 W
Velikost kol 10"
Brzdy kotoučové
Řízení páčka na řídítkách
Rozměry 1250 x 600 x 1170 mm
Typ kol nafukovací
Typ motoru nábojový
Umístění motoru v zadním kole
Rekuperace ne
Sedlo ne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!