Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Fitness náramek Fitbit Alta HR Fuchsia AKCE

Stylový monitor vaší celodenní aktivity, snímání tepové frekvence ze zápěstí, dotykový displej, spánkový režim, Bluetooth. více


Velikost:  S

2 590 Kč

3 939 Kč s DPH

-34%

ušetříte 1 349 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 647 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Fitness náramek Fitbit Alta HR Fuchsia je elegantní chytrý náramek, který dokonale monitoruje vaše denní a sportovní aktivity a zároveň plní funkci stylového módního doplňku. Jeho používání je nesmírně jednoduché a příjemné. Přístroj automaticky snímá vaši tepovou frekvenci pomocí optického senzoru a díky technologii SmartTrack také dokáže rozeznat, kdy se do tréninku pustíte a jaký druh tréninku to vlastně je. Pomocí aplikace Fitbit jsou pak vaše data zaznamenána a zpracována k důkladné analýze. Díky bohaté funkční výbavě dokáže náramek podrobně monitorovat vaši celodenní aktivitu – spočítá vaše kroky, vyšlé schody, uraženou vzdálenost, čas strávený tréninkem i spálené kalorie. Jestliže se dlouho nebudete hýbat, náramek vás bude motivovat k tělesné aktivitě. Svůj fitness trénink tak budete mít s tímto náramkem vždy pod kontrolou.

Fitness náramek Fitbit Alta HR Fuchsia lze pomocí technologie Bluetooth připojit k chytrému telefonu, tabletu nebo počítači. Všechna zaznamenaná data se tímto způsobem synchronizují s aplikací. Při spárování s telefonem se na displeji navíc objevují notifikace o příchozích hovorech a textových zprávách. Dotykový OLED displej je přehledný, a kromě zobrazení času a notifikací telefonu zprostředkovává také okamžitý přístup k vašim tréninkovým statistikám. Zobrazení displeje je možné nastavit buď horizontálně či vertikálně, tak jak vám to bude vyhovovat nejlépe. Displej je navíc velice odolný. Pot ani stříkající voda pro něj nejsou žádnou překážkou, a tak můžete vyrazit sportovat i za nepříznivých podmínek.

Pohodlný řemínek náramku byl vyvinut pro celodenní nošení a náramek tak na ruce skoro ani neucítíte. To je velmi výhodné, jestliže se rozhodnete využít funkce monitorování spánku, která vám umožní kontrolovat kvalitu vašeho spánku a nastavit si ideální čas probuzení. Fitness náramek Fitbit Alta HR Fuchsia je zkrátka nedocenitelným pomocníkem při spravování vašich denních aktivit. Na ruce působí nenápadně a jeho fialové provedení ladí zejména s dámským oblečením. Je tedy dokonalým doplňkem pro všechny vyznavače moderního sportovního stylu.


Technický popis:

  • Bluetooth 4.0
  • výdrž baterie až 7 dní na jedno nabití
  • automatické rozpoznání sportovní aktivity SmartTrack
  • automatické snímání tepové frekvence PurePulse
  • snímání tepové frekvence ze zápěstí
  • dotykový OLED displej
  • vibrace (notifikace)
  • použití: běh, cyklistika, fitness, turistika, outdoor
  • kompatibilita: iOS, Android, Windows
  • rozlišení displeje: 128 x 36 
  • vodotěsnost: 3 ATM (slabý déšť, postříkání vodou)
  • obvod zápěstí: 14 - 17 cm (S)
  • rozměry displeje: 4 x 1,5 x 3,3 cm
  • hmotnost: 23 g
 

Funkce:

  • měření tepu ze zápěstí - Sledování tepové frekvence vám může pomoci rychleji dosáhnout vašich sportovních cílů. PurePulse nepřetržitě snímá vaši tepovou frekvenci pomocí optického senzoru na zápěstí.
  • kroky, vzdálenost, počet vyšlapaných schodů, spálené kalorie - Monitorujte svou fyzickou aktivitu v průběhu dne. Poklepáním na displej se dozvíte, jestli už se blížíte ke stanovenému dennímu cíli.
  • automatická detekce tělesné aktivity - Funkce SmartTrack automaticky rozpozná jestli zrovna běháte nebo jedete na kole a zaznamená vaše data do aplikace.
  • hodiny, stopky, budík, kalendář, den v týdnu - Náramek plní všechny klasické funkce hodinek. Zobrazení ciferníku si lze navíc nastavit podle svých představ.
  • monitoring spánku - Tato funkce automaticky monitoruje délku trvání a přeušovanost vašeho spánku. Poté vás jemně vzbudí tichým vibrováním. Vyhodnocením tepové frekvence navíc může náramek identifikovat fáze spánku a vyhodnotit tak jeho celkovou kvalitu.
  • notifikace - Po spárování s telefonem na displeji uvidíte upozornění o příchozích hovorech a SMS zprávách. Nemusíte tak mít telefon v ruce a můžete se plně soustředit na svůj trénink.


Upozornění: Sériové číslo produktu najdete na původním balení pod čárovým kódem. Prosíme tedy zákazníky, aby si toto číslo zaznamenali za účelem případné reklamace.


Video


Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 18. 5. 2018

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Motivuje k pohybu


Parametry

Voděodolnost pro Stříkající voda, déšť
Kódovaný signál ano
Podsvícený displej ano
Rozhraní v češtině ne
Materiál těla Plast
Měření skladby těla ne
Kalorie ano
Alarm ano
Stopky ano
Datum ano
Paměť tréninkových dat ano
Venkovní teplota ne
Výdrž baterie 7 d
Hmotnost 23 g
GPS ne
Hrudní pás součástí balení ne
Monitorování denní aktivity ano
Monitorování spánku ano
Nabíjecí baterie ano
Typ snímání tepové frekvence zápěstí

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!