Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Tyčinka Nutrend Power Bike Bar 45g

Nutričně vyvážená tyčinka pro vytrvalostní sporty jako jsou cyklistika, horská kola, běhy na dlouhé tratě, několikahodinové aktivity. více


Příchuť: 

32 Kč
71,11 Kč / 100 g

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

POWER BIKE BAR je nutričně vyvážená tyčinka pro vytrvalostní sporty jako jsou cyklistika, horská kola, běhy na dlouhé tratě, několikahodinové aktivity typu ironman, ale také i pro horskou cyklistiku, dlouhé túry, běžecké lyžování apod.

Slouží jako energetický snack před výkonem a pro fázované dávkování v průběhu výkonu. Mimo optimální poměr jednoduchých a složených sacharidů (OPTIMAL CARBO COMPLEX) jsou do kombinace přidány BCAA v optimálním poměru 2:1:1 pro ochranu svalové hmoty v průběhu zátěže a minerály s vitaminy pro správnou funkci metabolismu při výkonu.

Navíc tyčinka obsahuje minimun trans-nenasycených mastných kyselin, a proto je mnohem lepší variantou energie pro zátěž než například klasické oplatky.


Je určena pro:

  • doplnění energie před i v průběhu zátěže
  • dlouhodobé vytrvalostní fyzicky náročné aktivity
  • postupné pojídání v průběhu zátěže
  • oddálení únavy a podporu výkonu díky obsahu BCAA

Doporučené dávkování:

  • tyčinku pojídejte po částech v průběhu vytrvalostní zátěže
  • každou porci doporučujeme zapít
  • v případě potřeby lze tyčinku použít cca 20 minut před začátkem zátěže
  • balení: 45 g

Určeno pro zvláštní výživu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu.

Složení: fruktózo-glukózový sirup, glukózový sirup, maltodextrin, sušená šťáva ze směsi ovoce 11% (cukr, ovocný podíl 31% (malina, jahoda, bezinka, ostružina, borůvka), regulátor kyselosti kyselina citronová, aroma), syrovátkový proteinový koncentrát, ovesné otruby, rýžová mouka, rostlinný tuk (palmojádrový, palmový, bambucký), fruktóza, zvlhčující látka glycerin, emulgátor řepkový lecitin, multivitamínový premix (vitamíny: E, B1, B2, B6, B12, B5, B3, C, biotin, kyselina listová), L-leucin, L-isoleucin, L-valin, citronan sodný, glukonát draselný, chlorid sodný, citronan hořečnatý

Výrobek obsahuje alergeny lepek, mléko, sóju. Může obsahovat stopy ořechů, arašídů a sezamu.
 


 
Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!