Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Běžecký pás TechnoGym MyRun - 2.jakost

Elegantní domácí pás, přehledný displej, zabudovaný přehrávač hudby, skvělé odpružení a pohodlná běžecká plocha, plná podpora Apple iOS, jednoduchá a rychlá instalace. více


69 999 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Servis u zákazníka patří mezi naši nejoblíbenější službu. V případě poruchy totiž nemusíte zboží pracně rozebírat, balit a posílat k nám. Naši profesionální servisní technici přijedou přímo k Vám a veškeré opravy budou provádět u Vás doma. Po celé České republice máme 36 servisních míst, proto jsme schopni reklamaci vyřídit rychle, efektivně a profesionálně. Pro objednání servisu stačí vyplnit elektronický servisní formulář.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Co znamená 2. jakost?

Produkty v druhé jakosti jsou 100% funkční, ovšem mají určitou drobnou vadu, která však nemá žádný vliv na samotnou funkčnost výrobku. Každý výrobek je zkontrolován servisním technikem a až poté uvolněn k prodeji. Zboží nemusí být v originálním balení nebo krabice může jevit známky otevření. Ke zboží nejsou obvykle dodávány další bonusové produkty označené v popisu například jako "dárek zdarma". Na zboží se nevztahuje sleva 100 Kč na první nákup. Na zboží se automaticky vztahuje dvouletá záruka

Vzniklé vady jsou: oděrky, použito, odlišná barva, složeno, SILNĚ ODŘENO

Běžecký pás TechnoGym MyRun je luxusní běžecký pás na domácí použití. Jeho špičkové parametry nabízí ten nejpohodlnější a nejtišší běh. Velká běžecká plocha poskytuje dostatek prostoru pro člověka o jakékoliv výšce a je tak stoprocentně univerzální. Díky nosnosti až 140 kg a hmotnosti 92 kg je tento pás skutečně robustní a zaručuje tak extrémně dlouhou životnost i při každodenním používání. Je plně kompatibilní s operačním systémem Apple iOS, prostřednictvím kterého dokáže poskytnout nezměrné množství informací, plánování tréninků, pokrok výkonu v průběhu času a další. Celý pás přijde již složený, instalace trvá pouhých 5 minut. Stačí jen rozbalit, zapojit a začít trénovat.


Technogym patří mezi významné světové výrobce fitness zařízení, jimiž jsou vybavovány posilovny nejrůznějšího druhu po celém světě. Technogym zrovna tak jako obdobní výrobci, rozděluje své výrobky do několika řad, konkrétní řady se potom liší možnostmi využití, rozdílnou elektronikou, vybavením apod. Běžecký pás TechnoGym MyRun je navržen tak, aby vám poskytl dokonalý zážitek z běhu s osobními tréninkovými programy a okamžitou zpětnou vazbou na techniku běhu. Jde o první běžecké řešení, které prostě použijete i na svém tabletu (není součástí) a trvale zlepší vaši techniku chůze a běhu.

Bez mazání
Běžecký pás TechnoGym MyRun disponuje speciální technologií, díky které se běžecká plocha NEMAŽE. Jakýkoliv olej nebo jiné mazivo běžeckou plochu ničí. Díky tomu je naprosto bezúdržbový.


S tabletem nebo bez něj
Stáhněte si do vašeho tabletu aplikaci MyRun a vyberte si program, který vám vyhovuje. Umístěte zařízení na konzoli, stiskněte tlačítko Single Switch (patent v řízení) a začněte svůj trénink. Nebo si přímo na pásu nastavte vyhovující rychlost a sklon, stiskněte tlačítko Single Switch a začněte se pohybovat.


Objevte TechnoGym MyRun
RUNNING RATE je index vyvinut lékařským a vědeckým týmem Technogym, který měří Váš běžecký výkon. Index se zvyšuje, pokud zvýšíte rychlost při zachování ideální frekvence kroků, pomáhá zlepšovat vaši efektivitu a snižuje riziko zranění.


Přizpůsobivý a tichý povrch
Inovativní běžecká plocha se přizpůsobí Vaší běžecké technice a snižuje riziko zranění tím, že absorbuje dopad bez zpomalení Vašeho pohybu. Zajistí hladký a tichý běh, a to i při rychlosti 20 km/h.


Maximální pohodlí, minimální plocha
Běžecký pás MyRun Vám přináší stejnou svobodu pohybu jako profesionální běžecké pásy s nejlepším poměrem mezi prostorem na běh a celkovou plochou stroje ve třídě. S MYRUN TECHNOGYM bude Váš trénink ještě zábavnější a efektivnější - naplánujte si cvičení a pravidelné tréninky podle vašich individuálních potřeb a cílů.


Běh do rytmu
Funkce Running Music vybere z vašeho seznamu písní ty, které nejlépe vyhovují tempu vašeho běhu. Díky tomu je MYRUN TECHNOGYM první interaktivní hudební běžící pás vůbec.


Kompatibilita aplikace MyRun App

  • Apple iOS - podporuje zařízení iPad s verzí iOS 9.0 a vyšší
  • Android - podporuje tablety se systémem Android 4.2 a vyšší


Klíčové vlastnosti:

  • mimořádně tichý motor
  • komfortní široká běžecká plocha s širokými postranními nášlapy
  • komfortní odpružení běžecké plochy
  • umožňuje tichý běh i při maximální rychlosti
  • velice rychlé zprovoznění (cca 5 minut)
  • precizní design

Technický popis:

výkon motoru 6,5 HP
rozměry běžecké plochy 143 x 50 cm
zdvih běžecké plochy (sklon) elektronický
maximální sklon běžecké plochy 6,86° (12 %)
rychlost 0,8 - 20 km/h
celkový počet programů 17
přednastavené programy 15
uživatelské programy ano
HRC program ano
manuální program 1
snímače tepové frekvence ne
držák na lahev ano
stojan na tablet ano
transportní kolečka ano
systém vyrovnání nerovností ano
odpružení TechnoGym
bezpečnostní brzda ano
přijímač hrudního pásu ano
hrudní pás součástí balení ne - kompatibilní jsou pásy pracující na frekvenci 5kHz, například Polar T31
audio vstup ne
sklápěcí konstrukce ne
celkové rozměry stroje v126 x š96 x d176 cm
rozměry ve sklopeném stavu X
maximální nosnost 140 kg
hmotnost 92 kg
zdroj napájení 230V
kategorie neuvedeno
použití domácí


Nejnižší spotřeba energie
Běžecký pás TechnoGym MyRun se díky senzoru přiblížení zapne až po vašem příchodu. Průměrně spotřebuje 700 W při 10 km/h. Pokud ho právě nepoužíváte, automaticky přejde do pohotovostního režimu, ve kterém spotřebuje méně než 0,5 W (třída AA + při domácích spotřebičích).


Montáž za 5 minut
Design a balení jsou navrženy tak, že si zařízení sami velmi rychle a jednoduše smontujete. Zvládnete to za 5 minut a hned můžete začít trénovat.


 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

4

hodnocení uživatelů


VV
VV

Vladino

Hodnoceno: 13. 12. 2016

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Kvalitatívne je na vyššej úrovni ako lacnejšie bežecké pásy. Má tichý chod. Rýchlosť a sklon pásu sa dajú meniť počas cvičenia. Dostatočná šírka pásu. Má bezpečnostnú poistku v prípade straty rovnováhy

Má tichý chod, má kolečka na premiestňovanie, čo je výhoda lebo pás má svoju váhu

Škoda, že displej si nezapamätá údaje aspoň na pár minút, kým si ich človek zaznamená.


Parametry

Maximální nosnost (kg) 140 kg
Hrudní pás součástí balení ne
Rozměry běžecké plochy 143 x 50 cm
Maximální výkon motoru 6.50 HP
Rozměry po sestavení 176 x 79 x 126
Počet programů 15
Odpružení ano
Bezpečnostní klíč ano
Systém vyrovnání nerovností podlahy ano
Zdroj napájení Síťový adaptér
Hmotnost 92 kg
Typ pásu Motorové
Snímače tepové frekvence ne
Maximální sklon běžecké plochy 7 °

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!