Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Kloubní výživa Nutrend Flexit Liquid 500 ml

Komplex klíčových látek pro kloubní výživu a regeneraci. více


Příchuť: 

435 Kč
87 Kč / 100 ml

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Kloubní výživa Nutrend Flexit Liquid 500 ml obsahuje glukosamin, chondroitin, prolin, glycin, MSM a kyselinu hyaluronovou. Je obohacený o vitamin C. Vitamin C přispívá k standardní tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek. MSM přispívá k tvorbě kolagenu.


FLEXIT LIQUID je určen pro: 
osoby se zvýšeným opotřebením kloubů, podpora pohyblivosti – FLEXIbility kloubů

  • není určen pro děti do 12 let
  • kyselina hyaluronová je součástí měkkých chrupavek a synoviální tekutiny
  • glukosamin a chondroitin tvoří základní stavební složky kloubní chrupavky a jiných pojivových tkání

Doporučené dávkování FLEXIT LIQUID: 

1x denně 15 ml ráno nalačno. Při provozování sportovních aktivit lze dávku zvýšit až na 2x denně 15 ml (mezi jídly). Podávejte nepřetržitě alespoň 60 dní. FLEXIT LIQUID je vhodné kombinovat s výrobkem FLEXIT GELACOLL. Tuto kúru je vhodné opakovat alespoň dvakrát ročně. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Použití: Před použitím protřepat. Podávejte zředěním obsahu odměrky do studeného nápoje. Pro přípravu nejsou vhodné mléčné nebo alkoholické nápoje. Po použití láhev pečlivě uzavřete, odměrku důkladně vymyjte teplou vodou a usušte. Po otevření uchovávejte výrobek dokonale uzavřen při teplotě do 10°C a spotřebujte do 2 měsíců.  

Upozornění: Doplněk stravy, s cukrem a sladidly. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.


 
Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!