Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Moto helma Cassida Reflex Solid

Otevřená přilba s reflexní odrazkou na zádi, dlouhé polohovatelné plexi, odnímatelný a pratelný interiér, zajímavý design. více


Barva: 

Velikost: 

Zvolte variantu produktu

1 590 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Moto helma Cassida Reflex je otevřená přilba na motorku s dlouhým plexi od legendární české značky Cassida. Je vhodná pro město i cestování na mopedech, skútrech a chopperech. Aerodynamicky tvarovaná skořepina z polykarbonátu vyniká maximální odolností proti nárazu a vysokou tepelnou odolností. Designovou i funkční vychytávkou je odrazka na zadní části helmy, zlepšuje tak viditelnost jezdce za zhoršených světelných podmínek. Samozřejmostí je i vyjímatelný a pratelný interiér. Jeho výstelka se může pyšnit vysokým stupněm prodyšnosti i komfortu. Díky výborným vlastnostem je helma Cassida Reflex velmi oblíbenou mezi motorkáři.


Technický popis:

  • polykarbonátová skořepina
  • reflexní odrazka v týlové části přilby
  • dlouhé plexi, polohovatelné
  • plně odnímatelná a pratelná výstelka z prodyšného materiálu
  • zapínání řemínku pomocí mikrometrické přezky
  • vrchní ventilace
  • hmotnost přilby: ±1260 g
  • homologace: ECE 22.05

 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

23

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 26. 7. 2018

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Táto prilba je velmi dobra dostal presne to co som chcel. Najlepsi vyber na mensie skutre! Nemam obrovsku hlavu ked pozeram do zrkadla :D Velkost, farba ako aj cena perfekna! Dakujem! Spokosnost 100%


Parametry

Hmotnost 1260 g
Hledí ano
Sluneční clona ne
Odnímatelné polstrování ano
Materiál skořepiny Polykarbonát
Větrací otvory ano
Homologace ECE ano

Alternativy

Hlídání ceny produktu