Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Anabolizér Nutrend ECDYSTERONE 120 kapslí

Podpora růstu čisté svalové hmoty a lepší adaptace organismu na fyzickou aktivitu. více


900 Kč
868,73 Kč / 100 g

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Anabolizér Nutrend ECDYSTERONE 120 kapslí je vyhledáván pro podporu růstu čisté svalové hmoty a lepší adaptaci organismu na fyzickou aktivitu. Vysoce účinný standardizovaný extrakt z Leuzei saflorové (Rhaponticum carthamoides) obsahující 90 % ekdysteronů. Unikátní produkt pro podporu růstu svalstva, za předpokladu snižování podkožního tuku.


ECDYSTERONE je určen pro: nárůst čisté svalové hmoty, pro ochranu svalstva před katabolickou reakci, pro tvrdě trénující jedince.

  • 1000 mg L-leucinu v denní dávce
  • 1000 mg ekdysteronu v denní dávce

Doporučené dávkování produktu ECDYSTERONE: užijte 3x denně 1 kapsli. Nejlépe vždy po jídle. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Použití: dle doporučeného dávkování polkněte kapsle a zapijte dostatečným množstvím vody. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Kapsli nekousejte! Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 3 měsíců.

Upozornění: Doplněk stravy, vhodný zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.


 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!