Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Stimulant výkonu Nutrend Brutus Energy Shot 20x60 ml

Nejsilnější složení pro stimulaci do fyzické aktivity i mimo ni, komplexní a vysoce účinný nabudí organismus. více


900 Kč
750 Kč / l

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Stimulant výkonu Nutrend Brutus Energy Shot 20x60 ml je vyhledáván pro nejsilnější složení pro stimulaci do fyzické aktivity i mimo ni. Komplexní a vysoce účinný BRUTUS ENERGY SHOT nabudí organismus, ať už vás čeká dlouhá fyzická aktivita nebo psychicky náročný den (např. dlouhá cesta autem). Synergické spojení 15 funkčních látek včetně aminokyseliny L-tyrosinu, která zvyšuje pozornost a přispívá k normální funkci svalů.


BRUTUS ENERGY SHOT je určen pro: účinnou a dlouhodobou stimulaci organismu, pro zlepšení fyzického výkonu, pro zlepšení koncentrace, 
řidičům, studentům nebo psychicky náročným povoláním

Složení: mimořádná synergická kombinace 15 složek: L-tyrosin, kofein, taurin, L-karnitin, cholin, vitaminy, přírodní extrakty ženšen, Citrus aurantium (synefrin), Withania somnifera, Yerba mate a Ginkgo biloba

  

Doporučené dávkování produktu BRUTUS ENERGY SHOT: 1 lahvička (60 ml) denně. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Použití produktu BRUTUS ENERGY SHOT: odstraňte pojistku, silou zatlačte horní část uzávěru a lahvičku důkladně protřepte. Nemíchejte s alkoholem. Po otevření je výrobek určen k okamžité spotřebě. Sediment je přirozenou vlastností výrobku a není na závadu.

Upozornění: Doplněk stravy, s cukry a sladidly. Obsahuje kofein (145 mg/60 ml) – není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Vhodný zejména pro sportovce. Směs účinných látek a rostlinných extraktů. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.



 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!