Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Elasti-Q Original krém k prevenci strií 200 ml

Mast při těhotenství a po porodu, na stehna, bříško a poprsí. více


179 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Elasti-Q Original krém k prevenci strií 200 ml má lehkou konzistenci, snadno se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty a má příjemnou vůni. Díky kombinaci účinných látek (kyselina hyaluronová, D-panthenol, elastin a vitamín E) je ideálním výrobkem, který skutečně bojuje v ochraně proti vzniku strií. Proti striím je důležité především pravidelnost v aplikaci krému Elasti-Q Original na pokožku.


Použití

V nejvíce ohrožených oblastech (spodní bříško) doporučujeme promazávat pokožku tak často, jak jen budete potřebovat. Ostatní místa, kde je riziko vzniku strií v průběhu těhotenství zvýšené (celé bříško, zadeček, stehna a boky), natírejte pokožku minimálně 2x denně. Krém se do namáhané pokožky vpravuje jemnou masáží.


Technický popis:

  • efektivní krém při prevenci proti striím
  • při těhotenství a po porodu
  • objem: 200 ml


Video

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!