Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Letní kožené moto rukavice W-TEC Nyarra

Perforace po celé svrchní části rukavice, skryté protektory hřbetních kloubů, elastické panely mezi prsty. více


Barva:  šedá

Velikost:  S

999 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Kožené moto rukavice W-TEC Nyarra jsou skvělým letním modelem rukavic především díky perforaci po celé vrchní části, která tak zajišťuje prodyšnost a výborné odvětrávání i za horkých dní. Jejich moderní design v kombinaci s vynikajícím ergonomickým tvarováním a kvalitním materiálem zaručuje maximální stabilitu a pohodlí během jízdy.

Letní kožené moto rukavice W-TEC Nyarra jsou navíc vybaveny elastickými panely mezi prsty pro usnadnění pohybu a ještě větší komfort. Důležitým ochranným prvkem je tvrzená kůže a pěna v oblasti hřbetních kloubů.

Upínání na suchý zip zajistí, že rukavice skvěle přilnou k ruce. Díky perforovanému hřbetu rukavice dochází k plynulé ventilaci vzduchu. Pocení rukou především během horkých letních dní je tak omezeno na minimum. Letní kožené moto rukavice W-TEC Nyarra jsou určené pro ty, co mají rádi svůj styl a pohodlí i v tropickém počasí.


Technický popis:

  • skryté protektory hřbetních kloubů prstů z kombinace tvrzené kůže a pěny
  • elastické panely mezi prsty pro usnadnění pohybu
  • dvojité švy na dlani a zápěstí
  • zdvojená vrstva na dlani pro zpevnění
  • ventilační perforace po celé svrchní části rukavice
  • komfortní vnitřní výstelka
  • krátký střih
  • zapínání na suchý zip
  • materiál: vnější: hovězí kůže, podšívka: polyester "soft touch"
  • vhodné pro muže i ženy
  • pro celoroční používání, ideální na léto
  • určené pro jízdu na motocyklech


Velikostní tabulka:

Velikost

Obvod dlaně

Délka po zápěstí

Celková délka

S

20 cm

20 cm

23 cm

M

21,5 cm

20,5 cm

23,5 cm

L

23 cm

21 cm

24,5 cm

XL

24,5 cm

21,5 cm

25,5 cm

XXL

26 cm

22 cm

26,5 cm



Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 4.6

92%

zákazníků doporučuje

7

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 26. 9. 2019

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Pozor na velikostní tabulku, nejsou vhodné pro drobné ženské ruce. Velikostní tabulka udaná zde i na většině e-shopů (původně i na tom, kde jsem nakupovala) je nesprávná, reálně je nejmenší velikost S pro obvod dlaně 20 cm.

Příjemné provedení, vhodné na léto


Parametry

Délka Krátké
Materiál Polyester, Pravá kůže
Kloubní protektory ano
Protiskluzové dlaně ne
Stahování zápěstí na suchý zip ano
Reflexní prvky ne
Tepelná izolace ne
Vyhřívání ne
Pro dotykové displeje ne
Určení pánské, dámské

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!