Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánské softshell moto kalhoty W-TEC Guslic - černá

Lehké kalhoty, voděodolné zipy, uzavíratelné ventilační otvory, 2 kapsy. více


Barva:  černá

Velikost:  4XL

1 890 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Pánské softshell moto kalhoty W-TEC Guslic jsou lehké kalhoty na motocykl vyrobené z kombinace materiálů softshell a MaxDura. Jsou tak větruodolné, příjemné na dotek a snadno se udržují. Zároveň jsou i díky použití voděodolných zipů dostatečně odolné vůči krátkému dešti a vlhkosti. Podšívka je vyrobena ze vzdušné síťoviny. Certifikované chrániče na bocích a kolenou zaručují jezdci bezpečnou jízdu. Tyto chrániče ovšem lze vyjmout a kalhoty pak můžete používat jako stylové a pohodlné outdoorové nebo volnočasové oblečení.

Z hlediska praktičnosti potěší přítomnost 2 kapes. Funkčnost kalhot doplňují 2 ventilační otvory uzavíratelné na zip v oblasti stehen a nastavitelnost v pase a na koncích nohavic. Pro větší komfort je oblast kolen vybavena elastickými panely. Pánské softshell moto kalhoty W-TEC Guslic přijdou vhod od jara do podzimu. Jsou skvělou volbou pro každého, kdo chce na motocyklu i mimo něj dobře vypadat, a nechce se vzdávat svého pohodlí.


Technický popis:

  • vyjímatelné CE chrániče na bocích a kolenou
  • voděodolné zipy
  • 2 ventilační otvory uzavíratelné na zip v oblasti stehen
  • 2 přední kapsy
  • elastický žebrovaný panel v oblasti kolen
  • možnost nastavení v pase manžetou na suchý zip
  • možnost rozšíření konců nohavic na zip
  • větruodolný softshell a MaxDura 600-D
  • síťovinová podšívka Air Mesh "soft touch"
  • materiál: vnější 100% polyester, podšívka 100% polyester

Velikostní tabulka (velikost kalhot):

  Obvod pasu (cm) Obvod boků (cm) Celková délka (cm) Délka od rozkroku (cm)
S 84 102 107 80
M 88 106 107 80
L 92 110 108 81
XL 96 114 109 81
XXL 100 118 110 82
3XL 104 122 111 82
4XL 108 126 111 82
5XL 112 130 111 82


Jak měřit: Jedná se o vnější rozměry oblečení při mírném natažení. Nejedná se o míry těla. Rozměry tedy v nejoptimálnějším případě porovnávejte se svým původním oblečením, které vám dobře sedí. U oblečení s vnitřními vrstvami zohledněte jejich přítomnost.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

 

Recenze

Hodnocení: 4.6

92%

zákazníků doporučuje

12

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 13. 10. 2021

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

su lahke a kvalitne

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!