Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Tablety Nutrend Acceler 60 tablet

Tablety pro vytrvalostní sportovce, který přispívá k vazodilataci (rozšíření cév) a následně k lepší distribuci kyslíku, živin, vitamínů a dalších činitelů v organismu. více


339 Kč
565 Kč / 100 g

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

ACCELER je určen pro ty, kteří chtějí ještě více podpořit svůj výkon. Obsahuje třísložkovou formuli účinných látek (AAKG, L-citrulin malát, extrakt Gynostemma pentaphyllum) a L-arginin přispívající k tvorbě oxidu dusnatého (NO), který se podílí na vazodilataci (rozšíření cév) a uvolnění cév. Přispívá tak k lepší distribuci kyslíku, živin, vitamínů a dalších činitelů v organismu.

  • AAKL
  • Citrulin malát
  • Gynostemma pentaphyllum

Doporučené dávkování: zátěž do 60 minut: 2 tablety cca 45 min před začátkem fyzického výkonu. Zátěž nad 60 minut: 2 tablety 45 minut před začátkem a další 2 tablety v polovině fyzického výkonu. Maximální denní dávka jsou 4 tablety. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Použití: dle doporučeného dávkování postupně polkněte tablety a zapijte dostatečným množstvím vody. Tabletu nekousejte! Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 3. měsíců.

Upozornění: Doplněk stravy.
Nenahrazuje pestrou stravu. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím a skladováním.

Složení: L-arginin-alfa-ketoglutarát, L-citrulin malát, stabilizátor mikrokrystalická celulóza, emulgátor sorbitol, extrakt Gynostemma pentaphyllum (80 % gypenosidů), stabilizátor stearan hořečnatý, kyselina L-askorbová, mikroenkapsulované železo - AB-Fortis® (sacharát železitý, nosič alginát vápenatý), thiamin hydrochlorid.

Nutriční hodnoty: 

 

100 g 4 tablety

Energetická hodnota

1237 kJ/ 293 kcal 49,5 kJ/ 12 kcal

Tuky

0 g 0 g

   z toho nasycené mastné kyseliny

0 g 0 g

Sacharidy

0 g 0 g

   z toho cukry

0 g 0 g

Vláknina

18 g 0,7 g

Bílkoviny

62,6 g 2,5 g

Sůl

0 g 0 g

L-arginin-alfa-ketoglutarát

50 g 2 g

L-citrulin malát

25 g 1 g

Extrakt Gynostemma pentaphyllum

2,5 g 0,1 g

1 tableta – 1000 mg

Hmotnost obsahu balení: 60 g

 



 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!