Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Motokrosová přilba W-TEC AP-885 AKCE

Aerodynamický tvar, odnímatelný plexi štít, vyjímatelná výstelka, ABS skořepina. více


Barva:  Pearl White

Velikost:  XS (53-54)

2 990 Kč

3 490 Kč s DPH

-14%

ušetříte 500 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 747 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • Na moto výrobky značky W-TEC (přilby a oblečení) Vám poskytujeme rozšířenou záruku v délce trvání tří let. Pevně věříme, že Vás náš výrobek nezklame, a proto si dovolujeme dát Vám luxus jednoho roku navíc pro možnou skrytou vadu materiálu. Tato záruka se nedotýká životnosti výrobku či jeho částí, která souvisí s běžným opotřebením, způsobem užívání a péče.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Motokrosová helma W-TEC AP-885 je jak aerodynamicky, tak i stylově tvarovaná přilba, vhodná pro jízdu v náročném terénu. Díky tomu se zalíbí všem vyznavačům enduro, cross či ATV. Přilba disponuje homologacemi ECE a DOT, které jsou přidělovány přilbám, jež projdou přísnými a důkladnými testy mezinárodních norem. Helma je vyrobena nejnovější technologií skořepiny ABS. Ta zaručuje odolnost, pevnost, ale zároveň i pružnost. Odolné plexi hledí s úpravou antiscratch (odolné proti poškrábání) poskytuje dokonalou ochranu pro oči. Přilba je navíc vybavena vnitřní sluneční clonou pro maximálně bezpečnou jízdu za ostrého světla. Další výhodou této přilby je její vyjímatelná a pratelná vnitřní výstelka, která spolu s nastavitelným ventilačním systémem zaručuje vysoký vnitřní komfort. Motokrosová helma W-TEC AP-885 je skvělým výrobkem chránícím Vaši bezpečnost i na obtížnějších off-road tratích.


Technický popis:

  • homologovaná přilba (ECE a DOT)
  • odnímatelný plexi štít 
  • funkční, odnímatelná a pratelná vnitřní výstelka
  • vnitřní sluneční clona
  • nastavitelný ventilační systém
  • zapínání na přezku
  • materiál: ABS skořepina (Acrylonitrile butadiene styrene)
  • úprava plexi: antiscratch (odolné proti poškrábání)
  • hmotnost: 1720 g
  • vhodné pro jízdu v náročném terénu 
  • určeno pro motocykly enduro, cross a ATV
Tabulka velikostí
Označení velikosti XS S M L XL XXL
Obvod hlavy (cm) 53 ~ 54 55 ~ 56 57 ~ 58 59 ~ 60 61 ~ 62 63 ~ 64


 

Recenze

Hodnocení: 5

100%

zákazníků doporučuje

3

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 19. 5. 2019

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

pěkný vzhled ,dobře sedí


Parametry

Hmotnost 1720 g
Hledí ano
Sluneční clona ano
Odnímatelné polstrování ano
Materiál skořepiny ABS (Akrylonitril-Butadien-Styren)
Větrací otvory ano
Homologace ECE ano

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!