Na hlavní obsah
ŘÍJNOVÉ TOPKY! Slevy až 63% Najdete tady

Produkty v porovnávači

Zbavte se starostí raz dva!

Prodloužená záruka vám nabízí ochranu proti nečekaným nákladům na opravy po skončení standardní záruky, a to na 1 nebo 2 roky. S ní si prodloužíte klid a bezstarostnost, ušetříte peníze a zajistíte dlouhodobou hodnotu své investice. Vyberte si délku, která vám nejvíce vyhovuje, a mějte jistotu, že o vaše zařízení bude postaráno.

Zbavte se starostí raz dva!
Když investujete do nákupu cvičícího stroje, určitě si přejete, aby vám sloužil dlouho a bez problému. Jenže dva roky utečou jako voda, a co s poruchou po skončení standardní záruky? To je přesně ten důvod, proč nabízíme prodlouženou záruku až na tři nebo čtyři roky.

Co je vlastně prodloužená záruka?

Neustále omývaná dokola při každém nákupu, ale k čemu doopravdy je? Poskytuje ochranu i po skončení běžné doby záruky výrobce. U nás můžete záruku prodloužit o 1 nebo 2 roky, během kterých můžete počítat s opravou nebo výměnou.

Řekněte sbohem nečekaným nákladům

Znáte ten zákon schválnosti, kdy je den po skončení záruky a váš oblíbený trenažer se rozhodne vypovědět službu? S prodlouženou zárukou však můžete tento nepříjemný scénář eliminovat a mít jistotu, že výměna nebo oprava bude pokryta.

Pořídit si záruku navíc se může zdát jako přehnaná investice, která ještě zvedá cenu zakoupeného zboží. Ale v dlouhodobém horizontu vám může ušetřit nemalé peníze.

Vyřešíme to za vás

Nejenže se nemusíte obávat, že byste nesli náklady na opravu drahého stroje. Postaráme se nejen o náklady spojené s opravou stroje, ale také o jeho samotnou opravu. Vyhnete se tak zbytečné ztrátě času.

Zvolte si prodlouženou záruku podle vlastních preferencí a buďte v klidu, ať se děje, co se děje.

Prodloužená záruka je nabízena pouze k vybraným produktům. Tato možnost je uvedena přímo na produktové kartě daného zboží.
Akce a slevy na email
Akční newsletter