Na hlavní obsah
ŘÍJNOVÉ TOPKY! Slevy až 63% Najdete tady

Produkty v porovnávači

Nechte montáž na profesionálech a zbavte se starostí

Ať už jde o jednoduchou nebo složitou montáž, s námi si nemusíte dělat starosti. Stroj složíme my a vy ho můžete rovnou začít používat. Bez zbytečného studování návodů a ztraceného času.

Nechte montáž na profesionálech a zbavte se starostí

Rozhodli jste se pořídit si nový trenažer na cvičení, běžecký pás či masážní křeslo, ale obáváte se z jeho montáže? Nebo vás odrazuje čas strávený studováním návodů a skládáním? Nechte to na nás! S naší odbornou montáží se nemusíte starat o technické detaily a můžete si být jisti, že váš stroj bude fungovat tak, jak má.

Na složitosti nesejde

Ačkoliv jsou naše služby odborné montáže rozděleny podle technické náročnosti, nemusíte se bát, že bychom vám nepomohli i s tou nejmenší. V naší nabídce naleznete základní montáž, která je ideální pro levnější stroje jejichž instalaci byste nejspíše zvládli i sami, ale nechcete se tím zdržovat. Naši kvalifikovaní technici vám zaručí rychlé a bezproblémové sestavení, a to v souladu se všemi bezpečnostními standardy.

Čas vybíráte vy

Když se rozhodnete pro naši placenou montáž, jeden z našich techniků se s vámi spojí a na termínu se dohodnete podle vašich preferencí. Naše služby jsou flexibilní a přizpůsobujeme se vašim potřebám a časovým možnostem.

Proč nechat montáž nás?

  • zkušení technici: naši odborníci mají bohaté zkušenosti s montáží různých typů strojů
  • bezstarostný proces: o všechno se postaráme, vy se tak můžete věnovat svým vlastním aktivitám
  • garance kvality: každá montáž je provedena s důrazem na detaily i vaši spokojenost

Neváhejte a dejte svým novým strojům ten nejlepší start. S naší odbornou montáží získáte klid a jistotu, že váš stroj bude fungovat bez problémů.

Akce a slevy na email
Akční newsletter