Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Běžecké rukavice inSPORTline Vilvidero

Rukavice s dlaňovou kapsičkou na klíče nebo mince, froté panel na palci pro utírání potu. více


Barva:  černá

Velikost: 

359 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Chodíte běhat jen s nejnutnější výbavou? Klíče, doklady, nějaké drobné, případně mobilní telefon? Rukavice inSPORTline Vilvidero budou skvělým parťákem. Oceníte totiž praktickou kapsičku na dlani právě pro klíče nebo mince. A pokud se vám při běhání pořádně orosí čelo, můžete využít měkký froté panel na palci.

Majitele dotykových smartphonů potěší možnost použití zařízení i s nasazenými rukavicemi, a to díky speciálnímu materiálu na koncích ukazováčku a palce. Rukavice inSPORTline Vilvidero jsou nejen sportovní zimní rukavice ideální na běhání, ale jsou případně vhodné i na všechny další sporty, jako je zimní bruslení či outdoorové aktivity.


Technický popis:

  • dlaňová kapsička na klíče nebo mince
  • ideální pro zimní aerobní a outdoor aktivity
  • froté panel na vnější straně palce
  • úprava Smart Touch Technology na konci palce a ukazováčku pro ovládání dotykových zařízení
  • minimalistický vzhled
  • materiál: 82% nylon, 18% elastan

Velikostní tabulka (rozměry rukavic):

  Obvod dlaně (cm) Délka po zápěstí (cm) Celková délka (cm)
S 18 17 21
M 19 17,5 21,7
L 20 18 22,4
XL 21 18,5 23,1
XXL 22 19 23,8
3XL 23 19,5 24,5
 

Alternativy

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!