Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Pánské tepláky Nebbia Side Stripe Retro Joggers 154 - L AKCE

Retro tepláky s volnějším střihem, ve kterých se budete cítit pohodlně nejen při běžném nošení, ale i při náročných trénincích. více


Barva:  Grey

Velikost:  M

1 340 Kč

1 540 Kč s DPH

-13%

ušetříte 200 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Hledáte něco mezi úzkými Joggers a pohodlnějšími tepláky volnějšího střihu? Tak tyto tepláky Nebbia Side Stripe Retro Joggers jsou přesně to pravé právě pro vás! Kontrastní pásek na bocích je perfektním dotvořením celkového retro designu a proto působí tyto tepláky tak stylově. Klasický střih, na který nedáte dopustit v kombinaci s kvalitním příjemným materiálem předurčují tyto tepláky na váš top kousek v šatníku! A určitě oceníte i to, že se hodí nejen do fitka, ale i na běžné nošení.

Materiál, ze kterého jsou kalhoty vytvořené, je měkký a pohodlný, a spolu s praktickými bočními kapsami a s gumou všitou v pase doplněnou tkanou šňůrkou je zárukou, že toto je přesně ten typ kalhot, který využijete nejen na trénink, ale budete ho rád nosit i během jiných volnočasových aktivit. Buďte stylový už cestou do fitka! Užijte si perfektně propracované oblečení během celého dne.


Technický popis: 

  • volnější střih
  • měkký materiál příjemný na dotek
  • kontrastní pás na bocích
  • dvě boční kapsy
  • NEBBIA logo potisk na jedné noze
  • zavazování na tkaničky
  • nedokončený design tkaniček
  • širší patenty na kotnících
  • složení: 88% bavlna, 12% polyester

Velikostní tabulka:

Velikost Obvod pasu Obvod boků Obvod stehna Celková délka
M 80 – 86 cm 90 – 94 cm 55 – 60 cm 92 – 96 cm
L 86 – 94 cm 96 – 104 cm 60 – 65 cm 96 – 100 cm
XL 94 – 102 cm 104 – 110 cm 65 – 70 cm 100 – 104 cm
XXL 102 – 110 cm 110 – 118 cm 70 – 75 cm 105 – 110 cm

 

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!