Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Balzám na membránovou obuv FANTOMS W-TEC 100 ml tmavý

K pravidelnému ošetřování všech povrchů, které jsou tvořeny klimatickými membránami, čistí, vyživuje, renovuje, impregnuje a oživuje barvy tmavých povrchů. více


280 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Balzám na membránovou obuv FANTOMS W-TEC 100 ml tmavý je prostředek se speciálním složením z minerálních olejů a přírodních vosků, který lze skvěle využít k pravidelnému ošetřování všech povrchů, které jsou tvořeny membránami Gore-tex, Klimatex a Sypatex. Nanáší se přiloženou houbičkou, po předchozím vykartáčování povrchů od nečistot, v tenké vrstvě a po pětiminutovém zavadnutí se celý povrch opět doleští kartáčkem.

Takto ošetřené membránové povrchy jsou pak zcela prodyšné pro průchod vzduchu skrz membránu (dokonalá paropropustnost), ale nikoli pro vsakování vlhkosti z vnějšího prostředí. Tato tmavá varianta po nanesení houbičkou doplňuje chybějící tmavé pigmenty na mechanicky odřených nebo poškrábaných membránových površích.

To vše bez sebemenšího škodlivého účinku na lidskou pokožku a zdraví spotřebitele. Trvanlivost pro skladování je bez omezení.


Technický popis:

  • čistí, ošetřuje, vyživuje, renovuje a impregnuje (odpuzuje vodu)
  • k pravidelnému ošetřování všech povrchů, které jsou tvořeny klimatickými membránami Gore-tex, Klimatex, Sypatex apod.
  • zachovává paropropustnost zevnitř ven
  • doplňuje chybějící tmavé pigmenty na mechanicky odřených nebo poškrábaných membránových površích
  • balení obsahuje balzám + houbičku na nanášení
  • objem: 100 ml


Video

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!