Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Moto přilba Premier Thesis AKCE

Výklopná, vnější termoplastická skořepina, vnitřní EPS skořepina, dvouzónová ventilace, sluneční clona, nízká hmotnost. více


Barva:  černá

Velikost:  XS (53-54)

2 990 Kč

3 590 Kč s DPH

-17%

ušetříte 600 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 747 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Moto přilba Premier Thesis je jedním z nejvýznamnějších modelů z kolekce helem Premier. Jedná se o výklopnou helmu, která kombinuje vysokou praktičnost s pohodlím a bezpečností. Vnější skořepina je vyrobena z termoplastického materiálu, jenž má vysokou odolnost vůči nárazům. Vyniká hladkým aerodynamickým tvarem, který nevytváří nepříjemný hluk a turbulence. Vnitřní skořepina je vytvarována z materiálu EPS (zpěňovatelný polystyren) s proměnnou hustotou ve dvou různých velikostech tak, aby zajistil co nejlepší absorpci energie v důsledku nárazu. Helma je vybavena praktickým a funkčním mechanismem vyklápění, který se spouští jednoduchým stisknutím červeného tlačítka na bradové části helmy. Vnitřní výstelka je kompletně vyjímatelná a pratelná, vyrobena z antialergenního materiálu. Ventilační systém je zajištěn dvěma uzavíratelnými větracími otvory na čele a jedním na bradovém panelu. Tento mechanismus zaručuje dokonalé proudění vzduchu a svěží vnitřek helmy. Vnější plexi je odolné proti poškrábání a je vybaveno přípravou pro aplikaci Pinlock systému (proti zamlžování). Moto přilba Premier Thesis je vybavena vnitřní sluneční clonou, jejíž mechanismus lze jednoduše aktivovat na levé straně skořepiny. Podbradní řemínek je opatřen mikro-metrickou rychloupínací sponou. Přilba je homologována podle ECE 22-05 zákona. 


Technický popis:

  • dvouzónová ventilace na čele
  • bradová ventilace
  • praktický mechanismus vyklápění
  • hledí s úpravou proti poškrábání
  • příprava pro systém Pinlock (proti zamlžování)
  • vnitřní sluneční clona
  • řemínek s mikro-metrickou rychloupínací sponou
  • vnější skořepina: termoplastická pryskyřice 
  • vnitřní skořepina: EPS (zpěňovatelný polystyren)
  • výstelka: antialergický materiál, vyjímatelná
  • homologace: ECE 22-05
  • hmotnost: 1680g ± 50g


 

Recenze

Hodnocení: 4

80%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 27. 3. 2016

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Na chopper som s ňou spokojný

Super prilba, robustná. Dobrý dizajn. Pin-lock ready

Nieje zrovna tichá


Parametry

Hmotnost 1680 g
Technologie výroby skořepina
Sluneční clona ano
Hmotnost 1680 g
Odnímatelné polstrování ano
Ventilace ano
Materiál skořepiny Termoplast
Vyjímatelné polstrování ano
Větrací otvory ano

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!