Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Moto přilba ROOF Desmo AKCE

Výklopná, skořepina z kompozitního materiálu, hledí s ochranou proti poškrábání a mlžení, zamykání výklopné části, přímá ventilace hledí. více


Barva:  černá

Velikost:  M (57-58)

9 590 Kč

11 890 Kč s DPH

-19%

ušetříte 2 300 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

nebo 4 x 2 397 Kč s

essox
Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Moto přilba ROOF Desmo s rychlým a snadným zvedáním hledí získala v bezpečnostním testovacím programu SHARP 4 z 5 hvězdiček a splňuje tak obě homologace ECE 22-05, jak pro otevřené, tak i pro uzavřené helmy. Skořepina je vyrobena z kompozitního materiálu, který je velmi lehký a ručí za vysokou bezpečnost přilby. Celé provedení helmy se nese v netradičním a velmi atraktivním designu, který se na silnicích stává nepřehlédnutelným. Nový systém zamykání výklopné části umožňuje bezpečné vyklápění jednou rukou pomocí jednoduché pojistky v oblasti brady. Výhodou je velmi efektivní systém ventilace, který je umístěn taktéž v oblasti brady a na horní straně helmy. Ventilace je navíc díky záklopkám regulovatelná. S touto funkcí se může jezdec pohodlně věnovat pouze řízení a nemusí řešit probléme s nepříjemným potem.

K tomu dopomáhá i velmi komfortní polstrování, které je anti-alergenní a plně vyjímatelné. Polstrování dokonale obepne hlavu jezdce a dává mu pocit maximálního pohodlí a přirozenosti. Na polstrování navazuje systém rychlého a dokonale sedícího upínacího pásku pod bradou, jehož upnutí je rychlé a jednoduché. Moto přilba ROOF Desmo je velmi robustní a již po prvním seznámení každý pochopí, že tahle přilba je skutečným klenotem. I přes svůj tvar a kvalitní zpracování si helma ponechává nízkou hmotnost a nezatěžuje tak oblast hlavy a krku. Hledí přilby je vybaveno ochranou proti poškrábání a mlžení. Samozřejmostí je ochrana očí před sluncem, která je zabudována přímo v plexi. Nechte se i Vy unést precizností francouzských designérů. Moto přilba Roof Desmo v sobě spojuje atraktivní tvary s kvalitními materiály a funkčními patenty. Ať už se chystáte vyrazit na skútr nebo silnější motockyl, tato přilba je skvělou volbou. Přestaňte se přizpůsobovat. Moto přilba ROOF Desmo se přizpůsobí Vám. 


Technický popis:

 

  • skořepina z kompozitního materiálu
  • automatické zvedání hledí 
  • překlápění čelistní části 
  • 4 z 5 hvězdiček v bezpečnostním testování programu SHARP 
  • homologace ECE 22-05
  • antialergenní, plně vyjímatelný polstrování
  • systém zamykání výklopné části s kovovými zámky 
  • bezpečnostní vyklápění jednou rukou
  • hledí s úpravou proti poškrábání a mlžení 
  • přímá ventilace hledí 
  • dvojité pryžové těsnění v dosedací části skořepiny


Video


Recenze

Hodnocení: 3.5

70%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 21. 12. 2015

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Krásně sedí a lehce se otvírá.

Chybí skuneční clona.


Parametry

Ventilace ano
Hmotnost 1330 g
Vyjímatelné polstrování ano
Sluneční clona ne
Odnímatelné polstrování ano
Materiál skořepiny Multikompozitová vlákna
Větrací otvory ano

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!