Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Tyčinka Nutrend Bio Wellness Oats Cake, 50g

Tyčinka z ovesných vloček a ovoce v bio kvalitě, bez použití chemických látek, konzervantů a umělých barviv, zapracována zastudena pro zachování vitamínů a živin. více


Příchuť:  jahoda-brusinka

28 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Tyčinka Nutrend Bio Wellness Oats Cake je tyčinka plná ovesných vloček a ovoce v BIO kvalitě. Skvělá přírodní tyčinka z nejkvalitnějších zdrojů, bez použití chemických látek, umělých barviv, konzervantů a umělých sladidel. Díky zpracováni zastudena jsou v tyčince zachovány všechny vitamína i živiny. Tyčinka Nutrend Bio Wellness Oats Cake není určena pro děti do 3 let, neobsahuje látky dopingového charakteru a slouží pouze jako doplněk pestré stravy.


Technický popis:

  • tyčinka plná ovesných vloček a ovoce v bio kvalitě
  • kvalitní zdroje
  • bez použití chemických látek, konzervantů a umělých sladidel
  • zpracování zastudena 
  • bez polevy
  • není určena pro děti do 3 let
  • neobsahuje látky dopingového charakteru
  • doplněk pestré stravy
  • obsahuje alergeny jako jsou lepek a mléko


Nutriční hodnoty:

  100 g 1 tyčinka – 50 g
Energetická hodnota 1673 kJ/399 kcal 837 kJ/199 kcal
Bílkoviny 6,4 g 3,2 g
Sacharidy 59,1 g 29,6 g
Cukry 28,8 g 14,4 g
Tuky 13,5 g 6,8 g
Nasycené mastné kyseliny 4,6 g 2,3 g
Vláknina 7,6 g 3,8 g
Sodík 0,02 g 0,008 g

Složení tyčinky Nutrend Bio Wellness Oats Cake jablko: 44 % bio ovesné vločky, bio glukózový sirup, 10 % sušená bio jablka, bio glukózo-fruktózový sirup, bio palmový tuk, emulgátor řepkový lecitin, sušené bio mléko, přírodní aroma, přírodní antioxidant (extrakt z Origanum vulgare). Alergeny: lepek, mléko.

Složení tyčinky Nutrend Bio Wellness Oats Cake jahoda + brusinka: 44 % bio ovesné vločky, bio glukózový sirup, 10 % proslazené bio brusinky (sušené bio brusinky, bio jablečný sirup), bio glukózo-fruktózový sirup, bio palmový tuk, emulgátor řepkový lecitin, sušené bio mléko, přírodní aroma, přírodní antioxidant (extrakt z Origanum vulgare). Alergeny: lepek, mléko.


 
Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!