Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Dámské legíny Gatta Fit - černá AKCE

Dámské legíny s push-up efektem, redukce tukové tkáně, zvýšení oběhu tekutin (mikrocirkulace), zlepšení vzhledu pokožky. více


Barva:  černá

Velikost: 

590 Kč

699 Kč s DPH

-16%

ušetříte 109 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Dámské legíny Gatta Fit jsou revoluční legíny s push-up efektem z příze Emana. Dokonale vytvarují Vaše nohy a díky push–up efektu nadzvednou Vaše hýždě. Legíny během nošení redukují tukovou tkáň a jsou vyrobeny z příjemného a elastického materiálu, který zvyšuje oběh tekutin v těle (mikrocirkulace) a precizně kopíruje anatomii ženského těla. Zlepšují vzhled pokožky, neomezují v pohybu a netlačí.

Dámské legíny Gatta Fit jsou vhodné pro ženy, které chtějí vypadat dobře a chtějí efektivně zeštíhlit oblasti na nohou a zvýraznit hýždě. Navíc bezešvá technologie nabízí možnost nošení legín pod oblečením, aniž by šly vidět. Pro viditelné výsledky by měly být nošeny pravidelně po dobu 60 dnů. 


Technický popis:

 

  • push-up efektem v oblasti hýždí
  • dokonale vytvarují nohy 
  • efektivně redukují tukovou tkáň
  • precizně kopírují anatomii těla
  • působí preventivně proti tvorbě křečových žil
  • zlepšují vzhled pokožky
  • elastický materiál z příze EMANA
  • zvyšují oběh tekutin v těle (mikrocirkulace)
  • materiál: 93% polyamid, 7% elastan

Velikostní tabulka:

Velikost

Výška (cm)

Obvod boků (cm)

Váha (kg)

S

156-168

82-90

50-68

M

165-175

85-105

55-78

L

170-185

90-111

60-86

XL

170-195

111-130

75-100

XXL

170-205

125-160

85-150



Video


Recenze

Hodnocení: 4.6

92%

zákazníků doporučuje

10

hodnocení uživatelů


LL
LL

Lucie

Hodnoceno: 25. 1. 2018

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

S leginami jsem moc spokojená a doporučuji.

Hlídání ceny produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!