Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Ponožky ASSISTANCE - s elastanem

Pánské ponožky z bambusového vlákna s elastanem, posílení cév, efektivní prokrvení a odstranění zápachu nohou. více


Barva:  bílá

Velikost:  M (39-41)

129 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Popis

Ponožky ASSISTANCE - s elastanem jsou pánské ponožky vyrobené z bambusového vlákna vhodné pro všechny tipy lidí trpící onemocněním srdce a cév. Jejich bez lemová technologie bude také vyhovovat osobám trpícím cukrovkou a častými otoky nohou. Jsou navrženy tak, aby dobře držely a zároveň nestahovaly nohy, zajistily kvalitní prokrvení a poskytly tak pocit pohodlí. Jejich inovativní vlákna Prolen® Siltex obsahují ionty stříbra, které zmenšují riziko tvorby plísní, zabraňují tvoření nepříjemných pachů, dále likvidují růst bakterií a hub. Prolen dutá vlákna se vzduchovými kanálky fungují jako izolace, která udržuje optimální teplotu chodidel. Extrakt z jinanu dvoulaločnatého snižuje pocit napětí, zlepšuje krevní oběh a posiluje cévy.


Technický popis:

  • zlepšují prokrvení
  • udržují optimální teplotu 
  • odstraňují zápach
  • posilují cévy
  • obsahují ionty stříbra a extrakty z jinanu dvoulaločnatého


Prolen® Siltex je speciální polypropylenové vlákno, které neškodí tělu ani životnímu prostředí. Obsažené ionty stříbra brání růstu bakterií a plísní, redukují nepříjemné pachy a udržují biologickou rovnováhu pokožky během vrcholových nebo rekreačních sportovních aktivit. Jelikož jsou ionty stříbra aplikované přímo do vlákna a ne pouze na jeho povrch, nedostanou se z materiálu do pokožky a zůstává i tam po několikanásobném praní.

Bavlna je pevná a příjemná tkanina, využívající se především na oděvy, které jsou častým nošením namáhány a musí se často prát. Pojme velkou část potu, a proto se stala velmi oblíbenou k výrobě spodního prádla.


Prolen dutá vlákna mají vynikající vlastnosti, protože jejich konstrukce umožňuje materiálu „dýchat“, ale zároveň zabraňuje jakémukoli úniku tepla. Speciální navržení vláken dokáže látku rychle zbavit vlhkosti, a proto jsou oděvy při celodenním nošení velmi pohodlné.



Video


Recenze

Hodnocení: 3.5

70%

zákazníků doporučuje

1

hodnocení uživatelů


VV
VV

Věra

Hodnoceno: 18. 12. 2017

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Pohodlné.

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!