Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Magnetický náramek inSPORTline Toliman AKCE

Stylový náramek, vysoká síla magnetů, velmi nízká hmotnost, dvojitá smyčka, vhodný pro každodenní nošení. Posiluje tělesnou kondici. více


Délka: 

Barva:  růžová

Tato varianta není v prodeji

490 Kč

639 Kč s DPH

-23%

ušetříte 149 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Magnetický náramek inSPORTline Toliman kompletně podporuje systém lidského organismu. Vysoká kvalita použitých materiálů je přijatelná pro každého. Silikon a chirurgická ocel je vhodná i pro alergiky a při sportu nereaguje s potem (nepodléhá korozi). Neodymové magnety jsou vyráběny pouze v relativně malých rozměrech a jsou vyrobeny ze slitiny jedné pětiny bóru a čtyř pětin neodymu. Vyznačují se uvolňováním drobného množství své energie po celou dobu nošení. 

Magnetický náramek inSPORTline Toliman je variabilní a nabízí možnost využití jak v kombinaci s elegancí tak i ležérním až sportovním zařazením. Tento módní, blahodárný pomocník je ideální pro zvýšení pracovní a sportovní koncentrace. Magnetický náramek inSPORTline Toliman zcela splňuje požadavky a je určený pro každodenní nošení i sportovní aktivity. Zvyšuje výkon a napomáhá soustředění.

Neodymové magnety mají řadu pozitivních vlastností. Unikátní spojení čtyř technologií - působení magnetu, infračerveného záření, záporných iontů a germania dává magnetickým šperkům neocenitelný rozsah. Zvyšují hladinu okysličení krve, podporují buněčnou regeneraci, vyrovnávají krevní tlak a napomáhají odplavování zplodin látkové výměny. Mají analgetické účinky, jsou vhodné k tlumení bolesti kloubů a svalů, zmírňují otoky a urychlují hojení. Působí protizánětlivě. Účinné jsou u degenerativních a zánětlivých onemocnění pohybového aparátu, svalových a šlachových úponů (tenisový loket, achillovka).

Magnetický náramek inSPORTline Toliman je účinný při chronických bolestech krční páteře a ramen způsobených nesprávným namáháním, úrazem nebo stresem. Pomáhají při bolesti zubů a při menstruačních bolestech. V oblasti zápěstí, je mnoho biologicky aktivních bodů propojených s vnitřními orgány. Zvyšují výkonnost a tělesnou kondici. Nenahrazují lékařskou péči, jsou však jejím vhodným doplňkem.


Technický popis:

  • špičkový magnetický náramek
  • kvalitní zpracování 
  • osobitý design
  • zdravotně nezávadný silikonový pásek
  • čip pohlcující elektromagnetické záření
  • 4 neodymové magnety o síle cca 1000 gaussů
  • kombinace matné a lesklé oceli (316L, hypoalergenní)
  • rozměry: délka 22 cm x šířka 0,4 cm
  • hmotnost: 24 g
  • snadná údržba
  • nedoporučujeme nosit vedle hodinek


Poznámka:

  • Magnetický náramek nelze použít u osob s kardiostimulátorem a u těhotných žen. Pokud máte v těle náhradní klouby, kovové spoje nebo umělé orgány, informujte se u svého ošetřujícího lékaře na možnosti použití magnetických výrobků.

 

Recenze

Hodnocení: 4.5

90%

zákazníků doporučuje

8

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 3. 8. 2023

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

Jsem velmi spokojená

Alternativy

Hlídání ceny produktu