Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Fitness rukavice Mad Max "voodoo" AKCE

Dámské rukavice pro fitness, umožňují opakované praní, s polstrováním dlaně. více


Barva:  šedo-modrá

Velikost:  M

490 Kč

595 Kč s DPH

-18%

ušetříte 105 Kč

Vaše věrnostní sleva 0%

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Dámské fitness rukavice Mad Max "voodoo" jsou univerzální fitness rukavice určené speciálně pro ženy. Rukavice jsou vyrobeny z velmi kvalitní  kůže a materiálu Healtha+ pro dokonalou ventilaci. Dlaňová část je vyztužená speciálním polstrováním a dvojitou kůží odolnou proti opotřebení. Diagonální a podélné pevnosti je dosaženo použitím neelastického pásku Y-FrameTMFitness rukavice Mad Max  "voodoo" jsou upevněny kolem zápěstí elastickým pásem se suchým zipem s krytem karpálního tunelu. Dámské fitness rukavice Mad Max  "voodoo" jsou určeny pro všechny ženy bez rozdílu, které hledají kvalitní a elegantní ochranu rukou při cvičení.



Technický popis:

  • fitness rukavice světoznámého výrobce
  • kvalitní kůže
  • speciální úprava proti zabarvení rukou od kůže
  • polstrování dlaní
  • rukavice jsou vyrobeny z kůže umožňující opakované praní
 

změřte si obvod dlaně při mírně pokrčených prstech

Tabulka velikostí
S 18-19 cm
M 19-20,5 cm
L 20,5-22 cm
XL 22-23,5 cm

 

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!