Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Fitness rukavice Mad Max Crazy

Rukavice pro fitness, polstrování dlaně, silikonový potisk proti sklouznutí. více


Velikost:  S

449 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • Bojíte se, že Vám nebude sedět velikost oblečení, helmy či bruslí? Nemusíte. Informujte nás přes elektronický formulář a my na naše náklady zařídíme svoz zboží k nám. Kurýr přepravní společnosti od Vás převezme zabalené zboží a my Vám zdarma pošleme správnou velikost (výměnu velikosti zdarma můžete využít jen jednou). Tuto službu lze využít do 30 dnů od koupě (v předvánočním období až do 90 dnů). Podmínkou je, aby bylo vrácené zboží zabaleno (například v původním transportním obalu či kartonu), dále v originálním obalu či krabičce, nesmí nést známky užití a také musí být kompletní a nepoškozené. Výměna velikosti zdarma není možná u zboží značky Lazer. Více v obchodních podmínkách.

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Skvělé rukavice pro vše, co se vám naskytne. Budete se v nich cítit stejně dobře na kolečkových bruslích ve skateparku, v posilovně, na spinningu i na veslařském trenažéru. Ještě jste na rukou neměli lepší rukavice! Rukavice jsou vyrobeny z prvotřídního materiálu Amara umožňující opakované praní v běžných automatických pračkách a 100% polyesteru včetně komfortního froté na vnější straně palce. Část na dlani je vyrobena z dvojité vrstvy materiálu Amara s komfortním polstrováním a anatomickým prošitím. Nově tvarovaná vrstva výztuže je doplněna silikonovým potiskem zabraňujícím sklouznutí žerdě činky či adaptéru z ruky. Hřbet rukavice je vyroben z materiálu Amara a 100% polyesteru. Na vnější hraně ukazováčku a malíčku, které jsou při používání nejvíce deformovány, je Amara přerušena a vyložena jemnou Lycrou, která zvyšuje flexibilitu a zabraňuje deformacím Amary (Flex & Fit). Oblast mezi prsty je vyrobena ze  100% polyesteru. Kolem zápěstí je použit pevný elastický neoprenový pás zakončený suchým zipem (doplněný ochranným překrytím karpálního tunelu), který zajišťuje přesné stažení rukavice jak v oblasti hřbetu, tak i zápěstí.

Technický popis:

  • fitness rukavice světoznámého výrobce
  • materiál: 60 % Amara, 40 % polyester
  • speciální úprava proti zabarvení rukou od kůže
  • polstrování dlaní

Vysvětlivky zkratek:

Technologie: EW, EFP, F + F, PL, SWS

EW - Easy Wear 
Technologie usnadňující oblékání a svlékání rukavic

EFP - Ergonomic Foam Padding 
Technologie speciálního pěnového polstrování v oblasti dlaně

F + F - Flex & Hit 
Technologie zabraňující deformacím a shrnování kůže na nejvíce exponovaných místech

PL - Protective Lamination 
Technologie zabraňující obarvení rukou

SWS - shape Wirst Strap 
Technologie zajišťující dokonalé stažení rukavice jak v oblasti hřbetu tak v oblasti zápěstí.


změřte si obvod dlaně při mírně pokrčených prstech

Tabulka velikostí
S 18-19 cm
M 19-20,5 cm
L 20,5-22 cm
XL 22-23,5 cm


 

Recenze

Hodnocení: 4.8

96%

zákazníků doporučuje

4

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 10. 11. 2014

Produkt zakoupen na inSPORTline.sk

Splnili očakávania

Kvalitný,odolný materiál

Zatiaľ nič

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!