Na hlavní obsah

Produkty v porovnávači

Fitness hodinky s pulsmetrem inSPORTline Tact

Pulsmetr bez hrudního pásu, měření tepu podle prstů druhé ruky přiložených k snímači hodinek, nejdostupnější na trhu. více


720 Kč

s DPH

Sdílet Hlídat

K nákupu získaváte

  • U zboží platí klasická zákonná záruční lhůta 2 roky.

  • Garantujeme vám vrácení peněz u zboží zakoupeného přes náš eshop ve lhůtě do 30 dní, a to v případech, kdy Vám zboží velikostně nesedí nebo nevyhovuje.

  • Chtěli byste si pořídit něco, po čem toužíte, ale zaplatit třeba až po výplatě? Nebo si chcete zkrátka zboží před zaplacením prohlédnout, ale nechce se Vám do kamenné prodejny? U nás to není žádný problém. Při nákupu zboží do celkové hodnoty 5 000 Kč máte možnost odložit si platbu až na 30 dní. Stačí v nákupním košíku zvolit možnost "Vyzkouším doma a platím za 30 dní". Jako bonus nezaplatíte ani korunu navíc.

Doporučujeme přikoupit

Popis

Fitness hodinky s pulsmetrem inSPORTline Tact jsou moderní a odolný sportovní počítač s funkcí změření tepové frekvence (TF) a hodinkami v jednom. Základem těchto hodinek je odolné a velmi lehké tělo se stylovým designem, přehledný podsvícený displej s vysokou odolností proti poškrábání, 4 funkční tlačítka a dva snímače pro snímání tepové frekvence pomocí přiložení prstů druhé ruky. Fitness hodinky s pulsmetrem inSPORTline Tact nabízí všechny důležité funkce pro správné vedení tréninku - rozsah měření tepů 30-240 tepů/min, pamět na 8 kol/mezičasů, záznam až 20ti tréninků či ukazatel tempa v rozsahu 10-320. Mezi časovými funkcemi těchto sportovních hodinek pak nechybí všechny využívané funkce jako čas, datum, stopky, časový odpočet či 5 nezávislých budíků. Fitness hodinky s pulsmetrem inSPORTline Tact disponují velmi kvalitním celoplošným podsvícením, díky kterému jsou plně ovladatelný i ve tmě. Atraktivní design, lehké a odolné tělo, intuitivní ovládání jsou vlastnosti, které řadí pulsmetr inSPORTline Tact mezi ideální pomocníky při mnoha sportovních aktivitách, outdooru i při běžném nošení.


Technický popis:

  • lehké tělo sporttesteru z tvrzeného plastu
  • velký podsvícený displej s vysokou odolností proti poškrábání
  • 4 funkční tlačítka (RESET/STOP, LIGHT, MODE, START/SPLIT/+)
  • měření tepové frekvence bez hrudního pásu
  • ukazatel tempa s rozsahem 10-320
  • možnost uložení až 20 tréninkových záznamů
  • lap timer - počítání časů jednotlivých kol (max. 8 hodnot)
  • pulsmetr zobrazuje: změřenou TF, průměrnou TF
  • vodotěsnost (reálná): 0 m (stříkající voda, déšť)
  • časové funkce pulsmetru: datum, den v týdnu, duální čas, stopky, časový odpočet, 5 budíků
  • podsvícení: celoplošné (zelená barva podsvícení)
  • baterie: knoflíková (typ: CR2032)
  • hmotnost: 61 g


Upozornění:
Součástí pulsmetru není hrudní pás pro soustavné snímání tepové frekvence. Snímání tepové frekvence je zde prováděno přiložením prstů druhé ruky ke snímačům umístěným podél displeje hodinek. Díky tomuto jednoduchému způsobu snímání tepové frekvence jsou tyto hodinky zároveň nejdostupnějším sportovním pulsmetrem na trhu. Pro možnost kontinuálního měření TF si vyberte z naší široké nabídky sporttesterů s hrudním pásem.

 

Doplňující informace: Maximální doporučená tepová frekvence je počítána z hodnoty TF 220, od které se odečítá vložený věk uživatele. Tedy například maximální TF 32 letého uživatele je počítána podle vzorce 220 - 32 = 188 tepů za 1 minutu.


 

Recenze

Hodnocení: 4.3

86%

zákazníků doporučuje

8

hodnocení uživatelů


OZ
OZ

Ověřený zákazník

Hodnoceno: 8. 1. 2015

Produkt zakoupen na inSPORTline.cz

ok


Parametry

Voděodolnost (reálná) 0 m
Voděodolnost pro Stříkající voda, déšť
Kódovaný signál ne
Podsvícený displej ano
Materiál těla Plast
Hrudní pás součástí balení ne
Nabíjecí baterie ne
Kalorie ne
Kompas ne
Alarm ano
Fitness test ne
Stopky ano
Datum ano
Paměť tréninkových dat ano
Venkovní teplota ne
Hmotnost 61 g

Alternativy

Hlídání dostupnosti produktu

Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže!